klar !

mååånga timmar senare och över 30 påsar + några kartonger senare så är jag äntligen klar. dom där 30 påsarna och kartongerna är saker som jag slängt, jag brukar aldrig klara av att slänga saker. jag sammlar alltid på mig massa skit, men nu jävlar har jag slängt bort saker. nu i slutet var jag så less så jag orka nästan inte titta vad det var för saker, jag bara slängde. jag tror aldrig det har varit så städat i den garderoben förr. det har alltid varit saker från golv till tak och när man öppnat dörren så har det flygit ut saker, men nu kan man fan gå in igen :D
ska ta och städa mina andra två garderober sen också men de orkar jag inte göra nu !!

Lördag

igår väckte mamma mig vid sex och sa att det var mat, efter de så städade jag i SEX timmar. och jag är ännu inte klar. mamma och pappa hade sagt att jag inte fick göra nått förns jag hade städa klart på mitt rum och hett in allt i garderoben men jag övertala dom att få fara till joel, så där efter 12 nån gång så fick jag skjuts dit.
bajs på älskligen som raka huvet :( <3 haha

nu ska jag fortsätta med städningen så jag kan bli klar nån gång.................



gissa rumpor ;)


hemma igen

inatt vid halv två så slutade internet funka, perfekt när man är på lan. ingen kunde fixa det heller så då hitta vi på massa annat istället, typ som mörkerkurragömma pingis rockband osv. kul det också.
jag skrev i nått tidigare inlägg att lanet skulle bli ganska intressant på grund av vilka som var där, och det blev det.......................... fyhelvete.. :S :S :S :S :S :S :S

Söderlanet

har inte varit så aktiv på att skiva nu, även fast jag suttit vid datan hela tiden. har inte haft nått att skriva. vi har spela, tv, krysset osvosv.


mitt fint tävlingsbidrag, vet inte riktigt vad de var för tävling men man skulle göra en bild iaf.

Söderlanet

nu ska vi gå och käka typ, fast jag har redan ätit men

Söderlanet

hejhoppsnopp.
nu är jag tillbaka på söder igen, och ska käka lite frulle(chips) fast jeppe och benne sitt och käka av dom :O

Söderlanet

nu ska vi typ gå hem och sova ett tag, godnatt <3

Söderlanet

jag är rätt så rädd för en av dom som är här fyfaaan. tafsa och allt ! ! ! ! ! ! ! ! ! :!O : :O! :O!O !: :O!:O

Söderlanet


Söderlanet

rammla nyss av stolen, erkan fick lite skrattatack . . .

Söderlanet

det gick inte att den ladda när jag hade den i datan så jag och benne gick hem och hämta den, fick leta ett tag (A) sen så mötte vi upp erkan på krysset och dom tjocka lite osv.
nu har jag satt kameran på laddning så snart kommer det bilder =)

Söderlanet

jag hittar inte min kameraladdare, men jag hoppas att den kan ladda om jag har den i datan...
passa er för stas, han SLÅSS ! ! ! ! ! ! ! !

Söderlanet

nu har vi spelat pingis, käkat och och kört rock band.

Söderlanet

erik fota lite

Söderlanet

nu har jag benne och erika varit på coop och elgiganten, vi k´öpte lite godis drickor osv =)



Söderlanet

måste bara säga att det här lanet kommer att bli ganska intressant. hälften av dom som är här har jag ingen aning om vilka dom är och om jag säger så här , dom har inte riktigt alla hästar i hagen. inställningar i datorn. grisar i svinstian. getter hemma. fiskar i akvariumet. tangenter på tangentbordet. bokstäver i alfabetet. ja jag tror ni fattar. inge fel med det men dom är jävligt kaxiga :O dom härmar oss och dom kalla mig och erika fjortisar :O

Söderlanet

nu är vi på söderlanet :D


Tisdag

ikväll har det varit halloweenfest fast orka inte skriva om de .


för nått år sen ;)

Tisdag

kände på mig direkt vi kom på stan att det skulle gå åt mycket pengar och det gjorde det. köpte en miniplattång för 99kr, en tretång som typ alla säg för 379kr, mössa 59kr, vantar 79kr och en tröja för 99kr. tillsammans blir det alltså......................... fyfan :O 715kr....
hahah under tiden vi var på stan, alltså typ max tre timmar så hann emma ringa sin mamma 59 gånger !!!!

Tisdag

godmorgon!
jag vakna typ för en timme sen och då gick jag direkt till datorn. ovanligt(?) egentligen skulle jag bara vilja sova men de är inte så lätt när jag måste sova på golvet..
idag blir det att gå på stan med emma, och efter de så ska vi göra en sak men jag vet inte om jag får säga för emma så det är nog bäst jag låter bli. ajja orkar inte skriva så mycket mer nu, måste göra mig klar.


Müsli<3

idag är det tre månader sen du försvann..
känns fortfarande så konstigt. varje gång jag dammsuger tänker jag på att jag måste flytta matskålarna och din kudde men sen kommer jag på. ibland när man kommer hem tänker jag på hur glad du kommer bli men sen kommer jag på. när jag ska gå och lägga mig så tänker jag på att jag ska ta med dig upp, känns så tomt utan dig i sängen. fyfan..


saknar dig tjockis<3..


Måndag

igår när jag kom hem så tvinga mamma och pappa mig att städa mitt rum, inte direkt det man är sugen på just när man kommer hem från dh. ajja jag städa ett tag sen skulle jag se reprisen av desperate housewifes kvart över fyra men jag somna i soffan direkt. pappa väckte mig och sa att de var mat, gick och åt sen gick jag och la mig på mitt golv och sov vid typ sex.
imorse väckte pappa mig 6, då gick jag och duscha sen for jag till joel. när jag kom så låg både joel och jäder och sov så då la jag mig och sovde också. vi steg upp typ 1 och åt osv sen har vi inte gjort så mkt typ.

Dreamhack

nu tände dom lamporna, så då är de lika bra att börja plocka ihop allt. nu var då alltså dh slut för den här gången, tyvärr.... men de är bara att börja tagga nästa, eller hur erkan ;) <3<3<333<3  fast vi har ju lan på onsdag att se fram emot först.

mest använda ordet jag haft på dh: fitta.
minns förra dh då skämdes erika rätt mycket över mig när jag skrek fitta hela tiden. hon slog mig varje gång jag sa de :O

Dreamhack



förra året

Dreamhack

synd att de är så mörkt men


Dreamhack

hahah benne gör en pontus, fattas bara att han ska gå i sömnen ut på stan :O



kommer en film snart

Dreamhack

det är fan i mej inte varmt här :O:O:OOO:OO:OO

Dreamhack

känns som att typ hälften av alla härinne sover................................

Dreamhack


Dreamhack


haha när benne såg bilden: är den där vita pricken mitt ansikte :O ?

Dreamhack


Dreamhack

Jag är en jävligt stor fet lögnare! tydligen

enligt en viss person

Dreamhack

nu har jag sovit i typ en timme, inte för att de har gått så bra men. ibland så börja alla tvär skrika osv, och varje gång jag har tittat på benne så har han börja skratta åt mig. satan va trött jag är, fast nu när jag äter godis så blir jag lite piggare känner jag. blir kanske att gå ut ett tvärt och dricka monster eller nått, då kan jag inte fortsätta vara trött :D

Dreamhack

hahahahha emma och ida blev utslängda ;)
nu ska vi till max och träffa joel osv

Dreamhack

benne var snäll och köpte mjölk till mig:]

Dreamhack


Dreamhack

nu har vi varit och käka middag på frasses. typ första gången på hur länge som helst jag åt en hamburgare, brukar ju alltid äta bara pommes. benne satt helt mobbad vid ett eget bord, han vågade inte sitta med oss tjejer. vi hade tänkt gå till hemköp men de glömde vi bort så vi ska gå dit sen ist.
haha på vägen hem gjorde vi en film, ska bara fixa sen kommer den komma ;)

Dreamhack



Dreamhack

jag och petter gick hem typ halv 10 i morse, så jag somna typ vid 10. just när jag somnat så ringde såklart benne och väckte mig! ajja blev att sova i lite mindre än en timme för jag och erkan hade bestämt att vi inte fick sova längre än till 11. for inte hit direkt för benne hade min mus, tangentbord osv så jag hade endå inte kunnat sitta vid datan. nu har vi suttit och spelat typ, men de är väll de vi är här för så ;)


snööööööööööööö <3

Dreamhack

fick nyss höra att jag är med i tidningen..
vi har ännu inte sovit nått, tröttheten kommer och går. ibland känns de som om ögona ska falla ihop och ibland blir man jätte speeedad. vi ska fara hem och sova typ 2 timmar om ett tag, sen dusch och så sen komma tillbaka. men inte än ;)

Dreamhack

vissa är tröttare än andra


Dreamhack

jag  mår inte bra, fyfan. hahahahh jag har druckit så jävla mycket..
fast jag är inte så trött (A)

Dreamhack

cicci hon måste då kissa hela tiden undra vad de är för fel:O? jag tror hon är lite utvecklingstörd:] skulle inte förvånmig ;) /benne

Dreamhack


 
låna jespers tröja, eller tog rättare sagt (A)


Dreamhack

jag har ont i magen :(

Dreamhack

nu har vi varit ute ett tag, for på max osvvvvvvv.



sen höll vi på med nått ;O

Dreamhack

nu är vi tillbaka från dallas, fast de var nån timme sen(A) blev att käka en tacotallrik, albin tyckte att jag var onyttig som inte åt upp min sallad haha.

Nu ska vi gå ut en sväng puss♥


Dreamhack

hahah norran var nyss och intervjuva mig. bennes kommentar: sluta ragga cicci.
nu ska vi snart till dallas och käka, har bara ätit en kiwi och godis idag så jag är rätt hungrig.

Dreamhack

nu har vi spela lite, känner hur spelhumöret kommer fram (A)

Dreamhack

jag har inte börjat spela än, vi har bara fixat med datorerna typ. först så funka inte erikas internernet och nu funkar inte petters. tur att min dator jämt funka direkt för jag är inte teknisk (A) nu har dom släckt lamporna till och med :D jag och petter bytte skärm för den var för stor för hans dator, men de var lätt värt för mig. fick ju en större skärm ;)


Dreamhack

VU ÄR VI HÄR <3<3<33<3

Torsdag

nu har jag kommit hem från söder, jag och erkan träffades först på coop och köpte lite smått och gott sen for vi till söder. vi skulle kolla så vi var med på listan till söderlanet, och det är vi. dh imorrn tills på söndag sen söderlanet ondsag till fredag (A) mycket lanande nu.
men nu ropar pappa att jag ska komma ner och klippa han, 50 spänn mindre skyldig då;)

Torsdag

från estetisk idag när vi hade sååååå mycket att göra



jag sitter och tänker på vad jag ska ha med imorrn till dh, jag minns inte vad jag hade med förra gången. ska börja packa nu sen ska jag och erika dra till coop och köpa godiset osv. efter det blir det typ sova, kommer ju inte bli mycket sovning i helgen så.

ta med
dator/skärm/tangentbord/mus/musmatta/hörlurar
internetsladd

kudde
godis/dricka osv
mobilladdare/sladd till datorn
kamera/laddare/sladd till datorn

nått jag glömt?


Onsdag

idag kände jag verkligen inte peppen att fara till skolan, med de var bara att släpa sig upp ur soffan och göra sig klar. undrar när jag ska få flytta in i mitt rum förresten, har sovit i rummet en vecka nu. + att jag har fan fått en skorsten i mitt rum typ... jag sa till pappa att om de lev om nått så ska jag då byta rum. hoppas det låt(A) ajja men vi har ju temavecka på skolan så de är inte så jobbigt. de första vi gjorde på morron var att redovisa om barnkläder, gick rätt bra. sen hade vi luciaövning idag också, vi sjöng i 2 timmar. blev inte mycket bättre i halsen då direkt. sen såg vi film och typ jobba om bilder, sen hade vi egentligen gympa men jag och erika var inte med så vi satt i cafeterian ist.



hahaha fick förresten höra en rätt rolig(?) grej av kempe idag, vissa är ju lite speciella

Måndag

idag efter skolan skulle vi som sagt och kolla om prao, på kaplan. som tur var fick jag låna kempes cykel, tack:] hon vi skulle prata med hade såklart farit hem så vi ska typ prata med micke om han kan försöka ringa henne istället för hon slutar tidigare än oss varje dag. middag blev det på frasses, stripsmeny som vanligt. sen for vi runt på stan och kolla runt, eller fast mest satt vi på stadium och prata.


min och emmas snygga bild vi gjorde idag på spansk konsthistoria skit.

erkan snygg som vanligt
 leka i snön (A)

Måndag

i veckan har vi temavecka och idag har vi spanska dag. alla andra språk får göra roliga saker, som göra film, träffa en hockeyspelare osv. vi måste göra en redovisning om ett spansktalade land...
idag efter skolan ska jag och erika fara och fixa praoplats, lycka till till oss :D


<3

3 månader nu älskling, eller ja, om ca en timme (A) <3
älskar dej <3


Torsdag

idag slutade vi 12. vi hade kompeftermiddag. vi gick till stan och jagoch lollo tog sprutor sen träffa jag dom andra och gick med dom. nu sitter vi hos petter och gör inte så mkt. orkar inte skriva för petters tangenter är helt i oordning :O

Onsdag

gympa>engelska>mat>gympa>so. orka inte skriva nå mer nu..


tove och jeppe var snygga idag när dom bytte kläder ;)



så snyggt när rasmus just skulle springa ivägen så jag ramla :]

rubrik

håller på att städa ur en av mina garderober nu, byggarbetarna var tydligen tvugna att komma in där för att fixa nått. om man öppnar garderobs dörren så ramlar det ut saker, så full är den. och den är inte direkt liten heller, bakom en hel vägg. så jag har lite att göra.. kommer inte att kunna sova i sängen inatt för där kom jag inte rymmas, måste lägga allt där. så blir att sova nere på soffan ist, måste försöka få mig upp innan alla gubbar kommer imorrn då..

tur att man är smart ibland (A)

KeMpMeiSTeR Skriv ?? säger (19:09):
du vet ju knappt vad en vokal är nu?

C,. säger (19:09):
vokal ?

KeMpMeiSTeR Skriv ?? säger (19:09):
se
U dont know

C,. säger (19:09):
vadå vokal ?

KeMpMeiSTeR Skriv ?? säger (19:10):
Juste, ett helt främmande ord för Cecilia Sundqvist

C,. säger (19:10):
vad är de då ?

KeMpMeiSTeR Skriv ?? säger (19:10):
ngt som behövs för att bilda ett ord som ger de en betoning kanske?

C,. säger (19:11):
jaha jag trodde de hade nått med sex att göra :]

KeMpMeiSTeR Skriv ?? säger (19:11):
men omg


haha men vi pratade faktist om sex och sånt innan, så jag skyller på de :]


hahaha

fråga en 6a idag på skolan
- har du hittat nån tjej du tycker är snygg på skolan då ?
-ja du.
hahahhaha var jag inte riktigt beredd på


jasi


så här fint är vårat kök just nu



vårat nya kök ute i garaget, vi tyckte att det skulle bli mer praktist att ha köket där ute. njaaa inte riktigt sant, men vårat tillfälliga kök i nån månad. vi kommer ha köketshafset där ute medans vi bygger om köket inne. känns som att de kommer bli lite kallt på mornarna när man måste ut och äta frukost, och drygt att jag måste gå ut i garaget varje gång jag ska hämta mjölk. vilket händer rätt många gånger per dag :]

sommar

jag fick en liten paus från köksutflyttningen och satt och höll på med bilder, tänkte att jag ska lägga in några bilder från sommarn. bättre sent än aldrig (A)
orka int lägga in så jätte många, har hur många som helst från i sommar och nåra har jag redan lagt in förr men


mjoo

sitter och väntar på att pappa ska bli klar så vi kan fara hem, fast han sa att det skulle bli typ senast 9.. bara för att alla gubbar är så sega. sen hem ett tvärt och byta kläder sen joel, blir att sova där inatt :)

rubrik

kan man inte bara vrida fram tiden några timmar ?


rubrik

dagens bästa måste endå vara vad olov råka säga till 8orna.
han skulle säga att dom skulle plocka bort så dom kunde leka. men han råka säga, klä av er så vi kan leka. hahahaha vad tänkte han för lekar då ;)

nu har jag och erika äntligen varit lite duktiga och boka dh :] PEPP x1000000000000000


fredag

GRATTIS LOLLO PÅ 18ÅRS DAGEN. tårta till frukost två dagar i rad, fast inte så kul när man inte gillar tårta (A)


ja jag vet att jag är jättesnygg yadda yadda yadda, men det är tänkt att man ska kolla på lollo!


idag: hk på morgon, massa lärare är ju hemma och är sjuka och det var även marita så vi fick en vikarie. skulle fan hellre ha han, han var skitsnäll. baka muffins åt oss och allt. fisken som vi gjorde smaka piss. sen matte, jobba typ ett tal som vanligt. förstår inget om vad vi jobbar med nu :S ajja sen var det lunch iaf, vi får inte ens ta mat själva nu på grund av svininfluensan.. vi visste att 8orna satt i hörsalen och såg film så jag signe och nille smög in där. ganske kul att lärarn int märkte oss, fast när vi skulle gå ut såg hon mig. wooops. sen teknik, no sen so.

nu blir det snart pizza sen finnträsk, försökte få joel och benne att komma och sova med mej inatt men ikket. tråkmånsaaaaaaaaaaaaar..

Svininfluensan

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5927215.ab

inte kul att man går på sörböle just nu..


GRATTIS

Grattis mamma på 4? års dagen, vet inte riktigt hur mycket kvinnan fyller men (A) 


jajjemen


nille var snyggi idas väst ;)

Måndag

nordanå igen på morron, körde moppe dit även om jag egentligen inte fick för mamma. sen matte>lunch>spanska>svenska>no. jag har typ seriöst varit en zombie på skolan idag, jag var så jävla trött. tidig kväll ikväll också för min del. efter skolan vänta jag med benne på att joel skulle komma, sen for jag hem och lämna moppen och gick till stan. gick! skulle ha cyklat om jag hade haft nån cyklel men nu är de ju tyvärr så att nån liten fitta inte kunde låta bli att sno min cykel.. jag och lollo skulle i alla fall leta en present åt mamma som fyller år på torsdag och lollo skulle också försöka hitta nått som jag kan ge henne på fredag då hon fyller år. när vi kom hem så åt vi sen har jag bakat, jag och signe ska sitta i cafeterian imorrn och sälja. alltså inga lektioner på eftermiddan :D


bilder från signes kamera



http://signebrannstrom.blogg.se/

SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ <3


ja

en anonym kracsha min moppe !!!!!!!!!


haha


99.9% av bilderna benne tar ser ut så ^


godermorgon

nu har vi vaknat, blev endå rätt lång natt. vi kom oss i säng typ 2 halv 3 nån gång. signe har typ gått upp och hållt på flera gånger och benne har legat och snarkat, lätt att sova med dom. nu ska jag joina benne och spela. ciao <3

ge ge ge mig nå kuk



Snart blir det att gå in och sova, jag och benne ska typ sova i min säng och signe och petter på en madrass. inatt slipper dom att sova på golvet (A)

rubrik


läskit

igårkväll var det en röd volvo som backa fram och tillbaka framför våran infart, sen nu så kom samma bil tillbaka :O :S

Tillbaka

nu har alla varit hem och duschat och ätit osv. jag signe och benne sitter här nu men petter fick inte lana inatt, fast han kanske kommer och är med oss ett tag iaf. har en känsla av att vi kommer att sova mer inatt, alla är rätt så trötta redan så.

actiooonface

det är ju tur att man är snygg när man spela (A)



sovt

nu har vi varit inne och sovit i typ 2 timmar. först gick alla och la sig på golvet för att sova men sen börja alla hålla på med massa annat. själv låg jag kvar och försökte sova, tror ni det gick bra när signe typ låg och gapskratta, petter typ satt och sjöng HÖGT men benne var rätt lugn. haha jag var inte på bra humör sen skrek jag att jag skulle gå in och sova, då ville alla följa. så jag och benne låg och sov i min säng och signe och petter på golvet.

haha


mamma var lite gullig när hon skulle äta efter vi tagit ut köksbordet :]

CS

hahah nyss spela jag och benne om ett pök, jävligt spännande match. hhahaha tyvärr förlora jag men han får endå inget för han höll inte de vi spela om förra gången ;)


bilder


Fredag

skola>hem och flytta ut köksbordet och massa annat>åt>duscha>sen kom alla tillbaka och nu har vi fixa med alla datorna och allt funkar prima:D hahah jag kommer typ skriva nya inlägg typ stup i kvarten, men ska ju som inte göra annat än sitta vid datan. kommer att bli mycket bilder också.


Torsdag

kl 07.45 skulle man senast vara på skolan, då gick bussen till umeå. vi skulle först se en bloggmusikal sen fara på museum, båda sög.. fast man får se det från den ljusa sidan, vi slapp skolan i alla fall.
ikväll har klassen haft pajkväll för föräldrarna, var väll lite sådär. man satt mest och vänta på att det skulle ta slut så man skulle få fara hem. ska typ seriöst gå och lägga mig nu, blir ju inte mycket sova i helgen. lan hemma hos mig ;)



hahah snyggaste bilden^

fina bilder när dino blev jagad av en geting


haha en til fiiin bild


RSS 2.0