Hemma

Då var det färdigjobbat för idag, kom hem för typ ett bra tag sen men endå. Var inte så mycket folk ikväll men det var kul i alla fall. Kvällens klockrenaste sak måste endå vara vad petter sa.
Petter: Men tror du att jorden är till för att vara sexig.
Tim: Nä
Petter: Nä för då skulle inte du finnas.
Anette var sjuk idag så vi gjorde inte mycket, inte för att vi gör det annars heller men. Blev att käka på frasses idag med, skulle inte bli förvånad om vi äter där imorgon också.


liten klubba :]

Allmänt fina bilder, meeeeen jag var tvungen att klippa bort erika :@




Måndag

Då var det måndag igen då, och andra veckan på söder. I veckan jobbar vi:

Måndag: 15-17. (äta) 18.15-21.45
Tisdag: 14-17. (äta) 18.15-21.45
Onsdag:12-16
Torsdag: 9-16
Fredag: 19.15- 23.45

Så jag borde börja fara nu, puss





Skyltsöndag

Fredag: Jobbade sen for jag till joel.

Lördag: Var på öppethus på gymnasieskolorna med erika och signe.

Idag: Har varit på stan hela dagen typ, klassen stod och sålde.


Fredag

Hej alla glada!
Vaknade kvart över 8 och vi började 9, sen skicka anette ett sms att vi började kvart i istället så då var det bara att stressa. Nu är vi här själva och ska försöka komma på vad vi ska göra nästa vecka, seriöst tänkade här. Inte mycket.
Vad vi gör:
Erika håller på med en skruvmejsel och säger att hon ska skruva i min handled och jag sitter och bloggar.
Nu pratar vi om nagelack.
Nu pratar vi om vaniljte.
Det är pan idag men erika ska vara hemma och spela cs.
Vi har lunch om en timme.
Erika ska träna i kyrkan en timme först, fast inte publiken.
Hon ska kolla vars han sitter.
En viss person borde komma från anus.

På tal om det, jocke lärde oss att damjan betyder rumpan och dajm betyder bajs i södra sverige. Bra att veta!

Söder

Började jobba tre idag, fick fara och hämta erika med cykeln.. Vi fortsatte att skriva på breven, fika sen började vi göra en affisch till nästa fredag. Den blev ju lite som den blev, men dom hade ett stenålders photoshop så. Vid fem så fick vi rast vi skulle få äta, då cykla vi järnet till frasses. Åt, karamelltåget sen tillbaka och jobba igen. Ikväll var det någon vattenlek, eller man satt i en ring och om man svarade fel så spruta en vatten på en. Så då fick man sig några duschar. Efter så stanna massa kvar sen cykla jag hem med jeppe, sen stod vi och prata i typ 50 min. Nu sitter jag här och tråkar, måste lägga mig lite tidigare ikväll för imorgon börjar vi 9. Erika kommer måsta fara iväg på körsak så då får jag jobba själv typ halva dagen.. Men det ska nog funka.

 och med den bilden säger vi godnatt, inte för att jag ska sova nu men godnatt i alla fall♥

Torsdag

Fick panik när jag vaknade och kollade på klockan, den var fem över två!! Men som tur var gick den klockan fel. Idag är farmor här, jag tror hon hade lämnat in bilen på besiktning och väntar här medans. Jag tycker lite synd om henne, hennes hand är inte mysig. Hon har blivit biten och nu är handen jätte uppsvullen, men lite pencilin hjälper allt. Måste prata med farfar och säga att han inte får bitas så där, haha nej skämta bara.
Nu har jag i alla fall gjort mig klar och allt och ska börja städa, sen ska jag fara till a-torp och hämta min lånemobil som lollo har för min mobil har äntligen kommit.


Onsdag

Sista jag minns av min dröm var att massa satt i cafeterian och att johan sjöström börja spela en låt ur Tsatsiki, sen har jag gått och sjungt det hela dagen. Började i alla fall halv två idag, och idag fick vi ta fram julsakerna. Kolla ljusstakarna, he upp alla julsaker och pynta granen. Vi fick välja om vi skulle ha en rosa eller en grön och då blev det såklart en rosa. Vi såg också några gamla night flight filmer sen fick vi sluta.


Bilder tagna av erika, jag har ju som ingen mobil att ta kort med ..

Sen någon gång kom signe, vi skulle baka pepparkakor till skyltsöndag. I år fick vi en bättre plats än förra året, nu står vi på torget vid frasses och förra året typ bortanför arkaden. Vi var lite snabbare att boka plats i år. Bakningen gick väll rätt okej, eller inte dom första jag gjorde och inte dom vi glömde i ugnen men resten.











Godkväll

Vi slutade som sagt 12 idag men vi fick sluta en halvtimme tidigare, då for vi till skolan och åt. Sen for jag hem och gjorde ingenting typ, eller jo jag sprang runt typ hela huset och leta efter laddaren till systemkameran. Mamma hade lagt den i en låda, man kan aldrig lämna någonting framme då lägger hon bort det.
Ikväll skulle vi jobba igen men det blev ingen dansmattatävling, vi såg hockey istället (A) Mest jag, erika, jocke, jeppe och petter som såg men. 4-1 till aik, wohoo! 
Missade desperate housewifes och då hade jag tänkt se på datan nu istället, men då kostar det 19 fucking kronor.  

@ söder

nu är vi på söder och har just gjort klart med breven, eller breven tog slut så vi kan inte göra mer nu. Som tur var har vi gulliga anette som bjuder oss på fika, vi får välja vad vi vill i kiosken. Så nu ska vi gå och tjocka. puss♥

Godmorgon

Idag börjar jag 9, alltså om ett tag. Idag ska vi fortsätta skriva på brev sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra, just ja vi slutar ju 12 idag tror jag. Så vi hinner inte göra så mycket, fast då jobbar vi ju ikväll också. Ikväll är det dansmattatävling som jag och erika håller i så det är bara att komma.
Såg förresten att det är den 24 idag, prick en månad kvar till jul!!!




Det var nån som fråga vad söder är, det är en fritidsgård. Vi får jobba på dagarna med att fixa massa och planera inför kvällarna. Vissa kvällar är vi ledare också.

..

Jag har testat att byta batteri med pappa, ta isär mobilen, slå den i backen,, men den funkar inte. Så jävla typiskt. Det är inte det att jag bryr mig om mobilen så mycket, utan allt jag har på mobilen. Jag och erika hade till exempel planera till imorgon till dansmattatävlingen och jag hade skrivit upp allt på mobilen, och massa annat sånt där. Men finns inte mycket att göra åt det. Tidigast på fredag får jag ju tillbaka min mobil så tills dess blir det att leva utan..
Första dagen på praoen idag, jag och erika har lätt bästa praoplatsen. På söder. Först på morgon planera vi lite och fick veta vilka tider vi ska jobba, dom har jag såklart uppskrivna på mobilen.. Sen har vi dansa dansmatta, satt upp lappar på skolan, planera inför torsdag och skrivit på brev. Inte dirket jobbigt.


Måndag

helvetesjävlaåsnepitt!!... förlåt för de fina orden men min mobil har lagt av.......... jag fick slut ström idag sen nu när jag kom hem och skulle ladda den så blinkar bara en röd lampa. fuck.

Rubrik

Blev att fara på bio ikväll med signe och se 2012. Vi hade lite otur med dom som satt framför oss, dom kunde aldrig sitta still och var inte så korta heller. Men filmen var då bra, tårarna bara forsa ner. Jag borde inte se sånna filmer, det värsta är att jag typ tror det kommer bli så också. Så om man är smart nu så ska man sattsa på att bli jävligt rik eller typ forskarsnubbe.


Lördag

For till joel och sovde igår, blev hämtad typ 10 imorse då gjorde jag mig klar sen for jag och signe på stan. Vi skulle köpa julklappar, och jag hittade två. Till morfar och min faster. Och så köpte jag ett nytt dust it till mig själv. Köpte också en tårta till pappa, vi ska fira farsdag imorgon (A) lite efter kanske. Nu sitter jag och ska försöka bränna ut en film som han ska få men det går lite som det går.

Litet nattinlägg

Varför kan jag aldrig gå och lägga mig i tid nu för tiden? Nu ska jag i alla fall fortsätta se Herkules som jag började se igår :]

Lite bilder

testade att lägga in bilder från mobilen och det gick prima, kanske inte bästa kvallan på bilderna på bilderna från den här mobilen men det är bättre än ingenting :)









Haha jag kom föresten att tänka på en sak idag när jag gick hem från söder, det cyklade förbi en vuxen med cykelhjälm sen körde en polisbil förbi. Då började jag tänka på valborgs. Jag och massa kom och cykla förbi gamla rimi och så såg vi att polisen kom, ingen reagera väll så mycket förutom signe. Hon fick damp och vände, och vaför. Jo hon hade ingen cykelhjälm, hon trodde att dom skulle stanna henne. Då är det ju som smart att vända och cykla iväg i räserfart, det verkar ju inte alls misstänksamt. nejnej! Sen hade hon cyklat jätte långt också :O Hon är som gullig hon <3

Torsdag

Idag har det mest känns som en stress dag. Började med att jag och emma var sena i morse när vi hade spanska prov, självklart hade vi inte med oss några pennor så då fick vi springa till skolan och hämta sen tillbaka till vita skolan. Hur spanska provet gick vill jag inte ens tala om. So fast då skrev jag bara två ord, resten satt jag ida, erika, signe och emelia och prata typ. Sen engelska nationella igen, skriv del den här gången och jag skrev typ tre och en halv sida. Mjölk och flingor. Mentortid ett litet tag sen skulle vi till nordanå och öva inför lucia musikalen(?), vet inte vad man ska kalla det. Efter det var det bara att stressa till söder för att hinna vara med lite på julshowsmötet. Nu har jag ätit och har just börjat städa, vilket betyder att jag 100kr rikare! Sen blir det plugg ikväll också, vet inte hur många läxor vi har haft men vi har haft fyra prov den här veckan:O fyfan.
Jävlar va skönt det ska bli att slippa skolan och läxor osvosv i två veckor framåt nu.


Hahaha

seriöst snyggaste bilden


Simon, jag, pappa mamma nån gång i göteborg. Pigga ?

Onsdag

Noprov direkt på morgon i morse, blev som lagomt glad när jag fick veta att jag hade läst rätt sidor men i fel bok... Och jag som suger på no, fast jag tror inte det blir ig i alla fall men. Sen hade vi det där test engelska nationella igen, seriöst om det riktiga är så där lätt så är det ingenting att oroa sig för. Det var lätt som en plätt! På gympan håller vi på med ett dansprojekt med temat Michael Jackson, sakta men säkert går min grupp framåt. Jag skrattar typ mest bara. Sen so, då blev det inte mycket jobba inte. Skrev kanske sisådär tre rader. Får jobba hemma med det där istället.
Nu ska jag göra samma tråkiga sak som jag gjorde igår, inte för att det blev mycket av igår men PLUGGA! Idag ska jag rent försöka göra det också. Vi har tydligen spanska prov imorgon och jag har inte gjort en spanska läxa sen i 7an så måste nog kolla lite på allt.


Läxa

Nu sitter jag i lollos rum och pluggar (läs pratar i tele) Jag har seriöst koncentrationssvårigheter, fast det gäller mest när det gäller läxa då men. Jag har inte ens kollat nått på no:n, fyfan vad det kommer gå dåligt imorgon men jag får skylla mig själv för min lathet. HEJ PÅ DIG IG!!

Tisdag

Lagomt stressad jag känner mig, noprov i morrn, spanskaprov på torsdag(det fick vi veta igår) bildshafs inlämning på fredag. Lite skönt det kommer vara att praoa i två veckor och slippa läxor. ajja men nu ska jag väll försöka plugga lite♥


Måndag

bättre uppdatering imorgon!

Godmorgon

Nu ska jag göra mig klar och så sen blir det buss till byske, där jag hoppas att någon kan hämta mig så jag inte måste gå två mil sen;)


Spökkvällen

Bussen gick kvart över sex, jag satt med ida benne marcus david längs bak. Vi hämta upp några på kanal sen börja vi köra mot byske fast vi svängde av och körde förbi drängsmark och hit och dit. Alla satt och sa massa hemska saker och ibland släckte dom lamporna i bussen och jag fick typ panik. Då börja jag ångra mig men det fanns inte mycket att göra åt då hihi men eliott lova att aldrig lämna mig!! Efter ett tag kom vi på att vi skulle till fällfors, Vi for till drive center eller vad de nu heter. Hoppa ur bussen och då sa en gubbe att vi skulle ta bussen upp till en gammal gruva och typ att några hade dött där förr osvosv. Man skulle gå fyra och fyra och jag gick med benne eliott och johan. Vi åkte dit och då fick man stå och vänta ett tag ute í kylan. Sen när det var våran tur fick jag lite damp. Man fick ett litet lysrör sen gick man in och det var kolsvart. Sen tändes billampor och det kom fram massa. Sen hörde man bakifrån hur en motorsåg starta och han börja komma snabbt efter oss. Då jävlar fick jag panik. Jag bara skrek och skrek och börja storgrina:]:] sen kom en och tog i mig..... vi fortsatte och gå och det kom typ massa zombies och andra läskiga typer. Fan va rädd jag var:(
En sak som var lite kul var att typ alla blev petade i ögat, eliott blev petad så linsen for ut, hörde en annan som blev petad och benne blev petad med typ en kniv med massa låtsasblod på så han fick massa blod på sig. haha fast han fick skylla sig själv när han kaxxa;)
Sen for vi tillbaka och åt hambugrare och det var massa tävlingar osv. sen bar det av hemmåt fast jag sov hela tiden så det gick ganska snabbt(A) jag fick panik när jag vakna för jag satt fast fast sen kom jag på att jag hade satt på mig bältet :] sen vänta jag och erika på jesper och johan i 45 fucking minuter sen hem...

Bloppis

Nu har jag tänkt sälja lite kläder, jag kan ha alla men använder dom inte så mycket. och jag behöver pengar:]

1.  linne från cubus strl: S    20:-

2. linne från hm strl: S    20:-
 
3. linne från åhlens strl: S   20:-

4. typ lång sak från bik bok strl: S  40:-

5.  tröja från no1 strl: S   20:-

6. tshirt från manhattan strl: one size   20:-

7.  tshirt från gina tricot strl: S   30:-

8.  hood från hm strl: S   30:-

9.  tröja från cubus strl: XS   30:-

10.  tshirt från gina tricot strl: M   30:-

11. tshirt från hm strl: S   30:-

12.  tshirt från hm strl: S   30:-

13.  tunika från gina tricot strl: S   50:-

14.  stickad tröja från gina tricot strl:  S   40:-

15.  linne från gina tricot strl: M   20:-

16.  tshirt från gina tricot strl: XS   20:-

17.  tunika från gina tricot strl: S   30:-

18.  tshirt från jc strl: XS   30:-


Fredag

Fredag den 13de till och med, än så länge har det gått rätt bra. Peppar peppar. skola(trååk) stan(köpte skor till mathilda och lämna in mobilen) nu ska jag bara byta om sen fara till söder. Ikväll är det spökkväll eller jag vet inte vad man ska kalla det. Vi är ca 30st, vi vet inte vars vi ska. En buss kommer att hämta oss sen ska vi typ bli skrämda och ja, jag vet inte;)
Kommer lägga in kläderna jag ska sälja sen när jag kommer hem, så typ efter 12 nån gång.
Har föresten inte gratis sms längre så ni vet om jag inte svara <3

hej hopp gummisnopp

Ikväll har jag hunnit med att:
vara på utvecklingssamtal
städa (100kr rikare)
ta bort nagelacket på min mobil, ska lämna in den imorrn.
städat mitt rum
rensat mina garderober, ska sälja massa på bloggen sen!!
läxa
osvosv


Torsdag

Stressade sönder i morse och allt blev ju mycket bättre när man kommer till skolan och får veta att vi hade fått sovmorgon, killarna fick veta det igår när vi hade luciaträning men inte sagt det till oss.. tack killar? Efter en timmas inte så mycket görande hade vi so och såg film, satt mest och kämpade med att hålla ögona öppna. Sen hade vi engelska nationella, eller fast inte riktiga nationella. Vi skulle typ testa nationella som kommer om nått år, gick rätt bra. Käka pizzzzzzzza sen mentortid fast jag och erika lyssna typ inte så mycket(A) sen den drygaste lektionen av dom alla, estetisk.. Satt i typ två timmar och bara kolla på folk.
Nu ska jag typ städa sen utvecklingsamtal........


hitta en väldigt fin bild på mig som signe tog på mig i fjällen för typ ett år sen (A)

Onsdag

Igår blev det inte att skriva nått men jag satt aldrig vid datan, eller jo bara ett tvärt och kolla en sak på joels data. Igår var det skola som vanligt, minns inte om det hände något speciellt. Efter skolan var det möte om julshowen och vi börja planera inför den, kommer nog bli bra fast synd bara att vi inte fick driva med vissa personer(A) Sen skulle jag och emma till polisstationen och fixa plats på skyltsöndag, hoppas vi får lite bättre plats i år än förra året!! Sen hem sen fara och göra lite med pappa, äta osvosv. Vid typ halv 9 ringde joel och vi var väldigt glada på varann men det sluta med att jag for och sovde där.
Nordanå på morron, lucia övning till 12. Jag och signe var fan inte duktiga när vi skulle gå tillbaka till skolan, jag vette fan hur många gånger vi rammla. Måste ha sett jävligt kul ut när vi kom till bron, jag rammla och drog i signe så hon också rammla. Och så mötte vi just en tant, lite underhållning fick hon då. Mat sen gympa, dansa med leroy. so sen hem.


spola till 4:30 för att se typ bara dansen.

Söder

Nu är vi på söder och jag och erika har nyss fått prao här :D:D:D:D:D så jävla kul det kommer bli <3

Måndag

Då var det måndag igen då och dagen började med att jag och emma kom för sent, bra start. Bild>matte>svenska>lunch>spanska>no. Lika som varje måndag, eller lite bättre för vi slapp jobba på svenskan. Vi såg en film, Mice and men. Börja böla:] Sen efter skolan skulle jag och erika försöka fixa prao, IGEN!!!! Och inte så oväntat så gick det inte så bra men vi vet ett ställe vi ska fråga på ikväll, hoppas hoppas. Annars blir det typ hennes mammas jobb, då kommer vi typ få sitta och sortera pärmar(A)


lägger in en bild från i sommras i brist på annat,
Nu ska jag ta och skriva personporträtt för ikväll blir det söder.

Söndag

Farsdag idag, och det skulle tydligen firas med att fara och äta med släkten. Lyckosten lollo är i göteborg och slapp! Jag tycker inte att det är värt att jag följer med på sånt, dom som har ätit med mig någon gång vet att mat inte direkt är min stora passion. Och sen att sitta där i timmar och bara se på när dom andra äter typ för man själv ätit klart för länge sen, kul.. Men nu är vi äntligen hemma igen=)
Nu blir det typ att göra läxa, vi ska ha läst ut en bok tills imorgon och jag har inte läst mer än det vi börja läsa på skolan. Alltså bara nårga sidor :]


Umeå

Vakna, duscha, åt lalala sen kom signe och hämta upp mig, bussen gick 07.55. Sen har vi shoppat hela dagen, jag vill inte ens räkna ut hur mycket jag shoppat för men allt jag vet är att jag typ har kanske 50spänn kvar på kortet. Så nu är jag lite lessen i öget, nä fast jag har ju fått massa saker för pengarna fast känns endå inte så kul att leva på 50spänn resten av månaden. Jag har i alla fall köpt,,,,, ett par skor(mamma betala bussen för att jag skulle köpa de), trosor, armband, klänning till julshowen och hårfärg. Ja ja ja jag färga håret 24/7 jag vet, men jag kan inte låta bli:] Det är seriöst ett beroende:O Ajja vi hade tänkt ta bussen hem typ kvart över fyra men vi hade inga pengar kvar så vi gick till bussstationen och skulle kolla när nästa buss hem gick, då skulle det gå en om 5min. Tajming dära! Det var en jättebra film på bussen men självklart hann vi inte se slutet..
Blev en lyckad dag i alla fall, kanske lite flummig ibland.
·Vi körde förbi Östra gymnasiet och då sa signe att dom hade bott där när dom var på umeå fotbollsfestival, då fråga jag om östra gymnasiet var en högstadieskola eller ett gymnasium(?)
·Jag fastna med mitt armband inne bak i min byxa så signe fick stå och försöka få loss det..
·jag hade tappat bort min mobil och när signe ringde till den så låg den i en ficka på en klänning jag testat.
Ja osvosv!


snööööö <3


köket

Nu är köket klart, eller ja själva byggandet är klart men vi ska ju he dit massa saker osv. Nu slipper man äntligen gå ut i garaget för att äta!!



Fredag

Igår: sjuk
Idag: sjuk
Känner mig lite bättre i alla fall så imorgon blir det umeå som planerat, shoppa!!!!!!

Känner glädjen....

hade skrive ganska långt på mitt personporträtt sen råka mamma stänga av datorn, great!! bara att börja om igen..


Onsdag

No på morron fast då hade jag fått tid hos skolsköterskan, hade ingen aning om vad jag skulle dit och göra men det var tydligen för att kolla ryggen. Då måste man ju kolla vikt och längd också, lika irriterande varje gång jag ska kolla längden. då mäter vi och det blir 163, sen när dom ska skriva in det så säger dom. Nämen det här kan ju inte stämma, du kan ju inte ha krymt. Nä det har jag inte heller men en gång när jag skulle kolla längden så drog märta upp mig så då var det inte så konstigt att jag blev några cm längre då. Jag verkar ha stannat på mina 163cm nu. efter det så var det engelska, se film och prata med signe. Gympa, emilia jessica och rebecka skulle lära oss en dans. Kul faktist. So, vi såg en film fast då blev ögonlocken lite väl tunga (A)
Nu ska jag ta och göra läxor ikväll, vi har ju inte så lite läxor nu om jag säger så....

Tisdag

Började halv tio idag, då skulle vi vara på Vux och lyssna på folk från olika linjer. Man fick välja att lyssna på fyra stycken. Jag lyssna på estet(skulle egentligen gå till en annan men....) bygg, samhälls och barn och fritid. Alla killar fråga vad jag emma och signe gjorde på bygg, klart vi kan gå bygg(?) Som det känns just nu så lutar det mest åt samhälls, känner inte att det är nått speciellt som jag vill gå så samhälls blir nog bra.
Efter skolan skulle jag in på stan, måste verkligen köpa nya skor för mina håller bokstavligt talat på att falla i bitar. Hittade jag nått, nej.. Men nu sa mamma att hon kunde betala bussen till Umeå så jag kan kolla på skor där, wohoo(A) Sen har vi varit och kollat på tapeter och massa annat skit.

Ja snattar man så får man vara berädd att åka fast också!.


saknar dej <3


haha

Hampeeej äger och han är min bästa vän <3 <3<3


Header

nu har jag gjort en ny header, gjorde den mest för att lära mig mitt nya photoshop bättre.
bra eller dålig?

stor


Söndag

pappa väckte mig i morse och fråga om jag ville följa till byskemarknan, de orkade jag inte men jag tänkte att jag kunde ju åka med dom upp till solbacken när dom lix skulle förbi. jag skulle kolla om dom hade kvar nån till kameran och de hade dom, 200kr fattigare. sen var det bara att gå hela vägen hem igen, lite drygt men.

RSS 2.0