Söder

Sitter på söder nu, men vi ska inte vara kvar så länge till. jag och signe är lite tvnördar så vi ska hem och se sässongsstarten av greys anatomy ist, kan man ju bara inte missa (A) sen blir det att sova dirr, ska försöka somna kl.10. lycka till till mig, men jag måste ju vara pigg i helgen ;)

Onsdag

no på morron sen for vi till nordanå och filma våra lerfilmer, lägger in några bilder från idag :)











tur att det är bra kvalla på mobilbilderna också (A)

idag

skola sen for jag hem och färga håret, orkade inte vänta på att mamma skulle komma hem så det blev att göra det själv idag. hoppas det blir lite ljusare när jag duschat några gånger:] ajja men sen klippte jag även lite fast ska klippa lite till imorron, var lite stressad till joel. ringde han, han skulle försöka förklara vägen till crossbanan. fast jag är inte så bra på att förstå när han förklarar vägar, han förklara så konstigt(A) kom fram iaf, var där ett tag sen for jag hem lite före medans dom lasta crossarna. sen har jag typ sovit hela kvällen hos joel medans dom har fixat med crossarna.

Haha pappa

pappa kom och väckte mig i morse.
- Min mobil har fått damp, den börja spela svennebanan helt plötsligt. kan du sänga av?

hahahah <3


Måndag

Bild>spanska(?)>svenska>lunch>nånting>no. jag tror fasiken inte att det där blev rätt, ajja jag minns inte. minne som en guldfisk. hände typ inget intressant idag på skolan, allt var som vanligt antar jag. efter skolan for jag och signe och tanka, sen hem till mig och hämta lite kläder. sen körde vi till solbacken och köpte hårfärg. billigare där (A) sen skjutsa jag signe till skolan där hon hade moppen sen körde jag till stan, mamma tvinga mig att kolla på skor. hem sen kom signe och vänta när jag åt, vi skulle sen vidare till söder. jag och petter bytte hans longboard mot min moppe. alla drog ifrån mig ganska snabbt, och när jag kommit en bit kom jag på att jag hade glömt söderkortet. bara att vända om, leta typ överallt men hitta det inte. sket i kortet och for iaf, men när jag kommit nästan lika långt igen kom jag på att jag hade det i fickan på jackan jag haft i fredags, bara att vända om igen. som tur var stod petter och marcus och prata typ där jag vänt varje gång så då fick jag skjuts. spela pingis och massa annat skit sen skulle vi fara ut och kolla en sak med moppen (HAHAHA), 4st på moppen. var rätt så trångt. sen söder igen och kolla på nån film från gammalt night flight sen anmälde vi oss till att jobba sen longboarda jag hem. har som vanligt läxa jag måste göra och inte orkat tidigare, nu har jag en bokrecension jag ska ha skrivit tills imorrn..

Helgen

Fredag: minns inte vad som hände på skolan och efter skolan, men efter maten så kom signe hit och vi drog vidare till pan. vi var inte där så länge, utan for sen hem och hämta moppen och körde till macken och köpte godis. minns inte om det var jag eller joel men nån av oss ringde då iaf när vi var på macken, då sa han att vi skulle komma till erikslid. så vi moppa dit, då försökte jag övertala han att han skulle komma till mig och sova sen. och eftersom jag har så bra övertalningsförmåga så gick det bra. jag och signe for hem till mig och jag prata lite med mamma sen for vi till jonas, han och petter var själva hemma. vi var där tills typ halv två sen for jag och hämta joel sen slockna jag ganska direkt!

lördag: jag vakna vid 10 nån gång av att joel låg och slog mig och typ putta ut mig ur sängen, så då gick jag och spela cs. spela ett tag sen gick jag och la mig igen, vakna av att de plinga på dörren, sprang och öppna. då var det lilla signe som försökt ringa men när jag inte svara så kom hon ist. gick och duscha och gjorde mig klar, sen vid 12 nån gång väckte jag joel och då tog han min moppe och for till jalles lägenhet ett tvärt sen vidare hem och ducsha osv. jag och signe tog kamerorna med oss sen gick vi till coop, fota och köpte godis. gick hem sen kom joel nån gång. då blev det snabbpackning sen moppning till byske. middag på bianco, fast jag sprang till ica och köpte en drickyoghurt ist. sen for vi till simon och var där hela kvällen typ. epabyggande bland annat. märkte att joel är lite kärleksfullare när han fått i sig ''lite'' alkohol (A) hahah

Söndag: vi vakna typ 12, vi sovde hos joels mamma. ica och köpte frulle sen for vi till simon men då hade dom tagit bilen till verkstan så vi drog dit. var där hela resten av dagen typ. när vi skulle hem var det mobbning på hög faktor kan jag lova ;O 

är så jäävla trött nu , men de kanske beror på att det inte blivit så mycket sömn eller mat. på både lördag och söndag tillsammans åt jag bara lite godis, 2 drickyoghurtar och ett äpple (A)

rubrik

joel sover och signe sitter där nere, själv sitter jag här ny duschad. jag och signe ska snart ut och fota lite, medans får joel låna min moppe och fara hem fara hem ett tvärt och göra sig klar. sen kommer han hit sen far vi till byske och sover där.

skriver sen om helgen, typ imorrn kväll :)

torsdag

spanska > gympa > engelska > lunch > mentortid > estetisk > hem > söder. så har min dag sett ut.
det var tårtbakartävling ikväll på söder, jag var med signe, erika och benne. det blev en god tårta men inte vann vi inte. sen skjutsa jag hem benne och nu sitter jag här, jag borde verkligen inte sitta vid datorn nu egentligen med tanke på att våran labbrapport ska in imorron och jag har inte ens börjat. wooops:]





någon som kan se vilken lärares fina rumpa det här är ;) ^

film + signe = :D

ikväll har jag sett film med signe, vi såg 17 again. shhhiiet va snygg han är:] det var tredje gången signe såg den nu men jag hade inte sett den förr, riktigt bra men lite pinsam. sen satt vi i min säng och tog massa flummkort, väldigt fagert måste jag säga. men min kamera gillar typ inte mig, jag vart suddig på typ alla bilder :O sen hann jag klippa luggen också





Onsdag

dagen började med no, fast vi hade olov och skulle bestämma mer om våra lerfilmer. vi fick en tidningsrubrik och skulle komma på nått som passa till den, vi fick ''det är skönt att äntligen få ett slut''.  därför handlar våran om en  massa köttbullar som ligger i en stekpanna sen flyger alla iväg utom en för den var för tjock, då blir den lessen och tar självmord. inte så seriösa filmer alltså. sen hade vi engelska och då läste vi bara en bok, fast jag hade redan läst allt vi läste för jag trodde vi hade till sida 50 i läxa men det var tydligen bara till 30.. sen hade vi lunch, haha det var typ det roligaste idag. jag signe och olov satt och prata om lite olika knäppa saker sen börja vi prata om bröstmuskler, då sa jag att jag kan vifta på brösten så där som muskelknutte killar gör. försökte visa men de syntes inte genom tröjjan så hahahah då vi hade ätit klart så gick vi in på handikapp toan, drog ner tröja ( hade linne ) haha och visa. vift vift, okej man kanske inte viftar (A) men jag vet inte vad man ska kalla det. hahaha sen börja jag och signe prata om min bh men då var olov en gentleman och kolla bort. hahaa vi gör så normala saker. resten av dagen så har vi varit på nordanå och jobbat mer med filmerna, byggt alla saker osv.



checka kolla titta läget

kolla in bloggen > www.bennepettz.blogg.se

pappaaaaaaaaa

jag klaga till pappa om att vi hade för kallt hemma.

- kolla det är 23 grader, det är inte kallt.

- nähe men jag tycker då det.

- normala tycker inte det är kallt.

- ja men då är jag väll sjuk i huvet då..

- nä det sa jag inte, men det var det jag mena.

hahahahaha

tröttttt

28 minuter över 12 i natt kom postbilen förbi oss (intressant?), och hur vet jag de. jo jag satt uppe och skrev den förbaskade svenska novellen. då hade jag ungefär skrivit hälften, satt och skrev tills klockan var ca halv 2. och då var ingen social på sms längre:( haha jag har lätt att koncentrera mig, prata i tel en timme och satt vid datan för det mesta(A) så jag får ju skylla mig själv. äh men vi fick ju lix sovmorron i dag så det är kanska lugnt.
nu på morron har jag också hunnit vara snäll och skjutsa lollo till isladan, hah det är så kul när hon sitter bak på moppen och skämms. hon är ju lite speciell;)

men nu ska jag käka frulle sen dra till skolan, smell you later <3


Måndag

halv 9 idag skulle vi träffas på nordanå och se på typ lerfilmer, signe kom sen brumma vi dit tillsammans. seriöst, så sjuka filmer. en var typ en ballerina som dansa runt på ett bord sen vällte eller hur de nu stavas hon allt och dog. en var en pappa och två barn som lekte, sen börja han smiska dom. då tog dom fram ett brännbollsrack eller nått och slog ihjäl han. en var en mamma  och en massa ungar som låg nakna i en säng. sen börja ungarna, en efter en, krypa in i mamman. då blev hon typ ett monster. sen den sista som typ också var sjukast, de var en tjej som stod med handuk och torka sig. då slicka en tigen henne i röven. det hände några gånger så samma sak, sen gick dom och la sig i sängen och då vände hon röven mot han. lite udda konst kanske(?) nu i nån vecka ska vi jobba med att göra egna sånna lerfilmer, haha undra om våra blir mycket bättre.
resten av skoldan rulla väll på som vanligt, kul att erika är tillbaka från turkland :D
efter skolan for jag och signe in på stan, då fick jag äntligen fylla på mobilen! okej nu lät det som jag har varit utan pengar på mobilen länge, men för mig känns det länge:] skolan är mycket drygare om man inte kan smsa, helt klart. signe shoppelishoppa lite sen for vi för att kolla praoplats, men då var han så klart inte där. ajja vi får fara tillbaka senare då:)
efter maten har jag klippt gräset, så otroligt långtråkigt. men 40kr mindre skyldig i alla fall. och nu är det läxa som gäller, har inte börjat med nån av läxorna och ska tex ha skrivit en novell tills imorrn. snacka om att skjuta upp till sista minuten. men som vanligt då.. (A)


jag skratta rent så jag grina åt den här bilden i helgen hos mathilda.
haha det måste ha varit en riktigt rolig fotograf ;)

bilder



tre gubbar för att göra upp en eld...


farmor

farfar morfar

pappa

mamma

jag våga tyvärr inte lägga upp nån bild på lollo på grund av nerslagningsrisken :O


lördag/söndag

igår for vi som sagt till byske, fast bara ett tag. vi hade tur, för sist när jag och emma låna morfars moppe och körde till byske hann den stanna ett x antal gånger men igår gick den prima. sen for vi hem och såg film, fast som vanligt somna jag. jag måste vara riktigt kul att kolla på film med på nätterna (A)
idag så väckte mamma mig nån gång typ vid 11, hon tvinga mig att följa med ut och fika. men jag hade väll endå inte så mycket annat bättre för mig så. lägger in bilder från min kamera sen när vi kom hem


tur att man är fin när man fota (A)





lördag

nu sitter jag hos mathilda och hon springer typ omkring och gör sig klar. hon är uppe och gör nått men hon kommer nog ner snart, hon har ju mobilen här så;) ikväll ska vi i alla fall moppa till byske och vara med cissi, vad vi ska hitta på har jag ingen aning om. men de blir nog kul :) 

torsdag

längsta dagen i veckan, som vanligt på grund av estetisk. men nu gör vi för första gången nått kul i alla fall, vi ska göra en typ musikal innan luciatåget. så idag var vi på nordanå och bestämde lite ditt och datt om vad vi skulle göra, vi rösta också fram huvudrollerna. men dom fick vi tyvärr inte avslöja ;)

ikväll ska jag ha så roligt att jag ska städa och klippa gräset, men har ju tyvärr en skuld att betala av..


nått att göra när man är sjuk..




helgen

fredags: ledig :D var med några trevliga människor. vi gjorde väll inte så mkt, for omkring för det mesta. middag på frasses, det spåra lite. länge sen man såg signe så röd som hon blev då (A) sen vidare till söder.

lördag: stan med mamma sen till joel. käka pizza sen vid 9 bestämde vi oss för att moppa till byske. inte mycket liv och rörelse där inte, vi for till piren sen jeppe. var med massa där sen moppa vi tillbaka till stan nån gång på natten. for till krysset ett tag sen vidare hemmåt. fyfan vilken kall kväll, rekomenderar inte att åka moppe i jeansleggings, tunna skor och tunna vantar i typ +2 ;)

söndag: vakna vid 10, låg och såg tv tills joel vakna. vilket var typ halv 1. åt frulle sen låg vi och såg idol. sen fixa joel nått med epan. sen hem och tråka :)

färgade förresten håret i torsdags =)

aktiv eller nått


tisdag

i morse när vi var i skogen och plocka blåbär så var jag och signe väldigt smarta, båda satte sig ner i blåbärsriset så båda fick blåbär på rumpan. gör först, tänka sen tror jag passar in på oss. sen hade vi svenska, lunch, gympa, svenska och matte. onödigt mycke svenska!.
haha dagens roligaste måste endå ha varit när jag, kempe, oscar och jonte var uppe i laget. jag stod vid kempes skåp och tiggde godis och då kom oscar och knuffa in mig i ett skåp nåra gånger. då gick en 6a förbi och sa: gör inte så, söta tjejer får man inte gratis. Kempe: nä men för godis! haha från början trodde jag han sa feta tjejer får man inte gratis, men oscar frågade och han tyckte då inte att jag var tjock ;)
kanske borde sattsa ;)? nä jag har ju redan min snus(k)gubbe :*<3


godmorgon

nu på morron ska vi tydligen upp i bärskogen och plocka blåbär. sen har jag ingen aning om vad vi ska göra, men jag har inte så höga förväntningar på att det ska vara nått kul.


stort grattis till ida som fyller 15 idag :D <3


RSS 2.0