Godmorgon

Vi vakna för ungefär en halv timme sen och nu ska vi börja plocka ihop för erikas pappa kommer snart. Hade tänkt fara och träna ikväll men det blir nog inte, har bara blivit mer förkyld nu så det skulle ju inte vara så smart. Och jag skulle inte orka heller. Ska sova tidigt så jag blir frisk och kan fara till älskade skolan imorgon(L)..


Nu

är det dags för sängen, är ju som på tiden. Men är det lan så är det!!! ♥

Chad and Cameron

ARE AWESOME! PUSS YOU GUYS<3



fjykl


@ petters crib

Nu är vi hos petter, han är snyggast i skellefteå (enligt han själv). http://bennepettz.blogg.se/ < ni kan ju bedömma själva. Vi ska snart fara hem igen och spela och kanske göra ett videoinlägg, sist vi skulle försöka gick det inte så bra men vi ska försöka. Men nu ska vi vara lite sociala med dom, ciao bella! 

hemma från hemmakväll

Nu har vi lyft på våra stjärtar lite och gått till hemmakväll, vi köpte massa onyttigt och så bytte vi filmer åt pappa. Han hade varit och hyrt film sen när han kom hem märkte han att han hade hyrt blue ray, smart pappa!




Äntligen


Så har det sett ut större delen av dagen men nu är blogg.se igång igen! :D

Jaha

Kul att en ringde och hota att den ska slå ner mig osv osv, skulle leta upp vars jag bor och typ slå ihjäl mig. kul, peppa den!

Smart

Jag: vars är min telefon? (och letar runt på bordet)
efter en stund.
Jag: oj dagens smartaste, jag prata ju i den :]


fint i bakgrunden ?


Räddaren i nöden

För ett litet tag sen kom jeppe hit och tro ni inte att han fixa det typ direkt.. Ja men nu kan vi då börja vårt lan på riktigt snart alltså ;)

Mitt och erikas sjuklan

Sjuka är vi båda två men lan blev det i alla fall. Det blev ju inte direkt bra start på lanet, erikas internet sak tjafsa som det alltid bruka göra. När vi har vare på dh och söderlanet hade vi ju proffs som kunde fixa det, men inte nu.. Nu har vi suttit här i snart två timmar typ och försökt med olika saker men vi har inte kommit någon vart.

Jag och cyklar = osant

Jag borde inte få använda cyklar, idag när jag jeppe och kempe skulle fara hem från coop så ramla jag och fick cykeln över mig. Sadeln i huvet och jag har fortfarande ont, och just när jag kommer upp igen(med lite hjälp av kempe) så ramlar jag igen.. Kan det inte bara bli sommar så man får slippa sånt här skitväder,! Är ju ett bra tag kvar men rasmus sa att det skulle bli en varm och tidig vår i år så vi hoppas på det. Men nu ska jag ta och gå och lägga mig för jag mår inte direkt prima ballerina..

Och förresten erika om du läser det här som jag gissar att du gör, garaget är vårt i helgen!! <3<3<3

Skridskor


Kom

hem från erika rätt nyss, eller jag har hunnit äta. På väg dit så tycke erika att vi skulle cykla över hockeyplan på atorp, duktig som jag är så halka jag med cykeln och föll. Fint blåmärke på knät.. knäet? ajja ni fatta! Emma och erika hade bestämt att jag skulle klippa dom så det var bara att göra så då, klippte mig själv lite igår men ska klippa lite mer ikväll efter träningen! Som jag för övrigt borde börja byta om till nu!!♥


Spanska

Nu har vi spanska, vilket betyder att man kan göra vad som helst typ. Eller micke märker ju inget direkt, han springer runt så jag tog mig friheten att blogga! Ska bli skönt att inte behöva ha spanska i gymnasiet, för spanska sug fan!! Jag har typ seriöst bara lärt mig nått enstaka ord på två och ett halvt år, kanske mitt fel för att jag aldrig orkat bry mig om läxor osv men endå har jag vg ? Han måste älska mig<3<3<3

Gymnasieval

Gaaaaaah nu har jag gjort det, gymnasievalet. Känns lite hemsk men endå så jävla kul att snart börja gymnasiet, ny skola, nytt folk osvosv. Fast jag kommer endå sakna sörböle och vissa ur klassen i alla fall, vissa ska det bli skönt att slippa haha! 
Jag valde:
1: Spectrum, skapande & kommunikation.
2: Samhälls
3: Media
4: Fordons :]

Egentligen vill jag gå på kaplan men förhoppningsvis kommer jag in på spectrum så då blir det att gå på anderstorp, skitskolan,. Nä jag skojja men jag har alltid haft nått emot anderstorpskolan (A)


Helgen

Fredag: Då var det dax att disikera igen, grisögon.. Väldigt mysigt!! Haha när emma skulle cutta upp ögat och det flög ut nån sörja så hörde man rent spyan komma i halsen, tur att hon inte spydde i alla fall. Och vi fick även reda på att ida är lite färgblind:O



Sen efter skolan kom mathilda och vi köpte mat på subway sen fick vi springa till bussen, hampus jeppe och hampus pappa kom och hämta oss i byske sen for vi till åbyn. Vi såg film, var med hampus kusin osv. Har kvar blåmärken sen jag och hampus slogs också!!









Buss hem, for på max, for på macken sen hem.

Lördag: Vi vakna typ 12 då åt vi och gjorde oss klara osv sen tog vi lite kort.

alla blev skitsnygga!! Sen for vi på stan och jag köpte ingenting, ovanligt för att vara mig. Men det kanske har lite att göra med att jag typ inte har kvar nå pengar.. Vi for hem och tjollra på massa, for på coop osv sen följde jag henne till stan där hennes päron var. Sen jaa.. Sen lan.

Söndag: Vakna sen kom signe typ direkt och vi har vare ute osv, nu ska jag inte göra nått fram till 7 för då är det träning som gäller!!


Torsdag

Ibland är jag inte så smart, måndag och tisdag har vi spanska i gula laget och på torsdagar har vi i vita skolan direkt på morgon. Inte kom jag ihåg att vi har i vita skolan på torsdagar så jag sprang till gula laget och virra runt där, fatta efter ett tag att jag kanske var lite fel. so>engelska>lunch>menortid>sluta. Eller ja sluta och sluta, kanske borde skriva skolka(A) Skulle klippa mig 3 så jag skulle egentligen hinna fara på typ en timma av estet men jag orkade inte. Sen satt jag hos frissan i över tre timmar!! Resultat: rätt så nöjd i alla fall, har köpt silvershampoo så det blir lite mindre gult. Orkar inte lägga in nån bild nu men det kommer väll.


förresten många säger att jag och nille är lika, han till höger. Någon mer än jag som inte håller med ?


+ -

+ på att mathilda kommer på fredag, på kvällen ska vi till åbyn typ och på lördag blir det shopping.

+ imorgon ska jag färga håret, aah jag längtar.

+ på emma som trilla i trappen idag och, det fulaste var att hon typ föll i slow motion. hahaha jävlar vad jag skratta, och lärarens min när hon såg hahaha.

- att jag måste städa mitt rum, men det är för att mathilda ska komma så det är ju värt. Och det behövs!!

- på att bikinisarna var för små.... Har skicka tillbaka dom nu, eller byter mot en större storlek.

- på att jag inte vet vad jag ska göra med livet, okej det kanske lät lite ja.. Men ibland önska man att det fanns någon som berätta hur man skulle göra med saker och ting. Vad som skulle bli bäst, ge mig ett tecken gud ? (A)



fin bild från 7an :]


yee

Fick nyss ett sms av halebop att mina gratis är slut, och då märkte jag att jag bara har 33öre kvar också.. Har 65kr kvar på kortet så har inte råd att fylla på heller, inte så värt att sms mig just nu alltså.


Vissa har ju lite kul ibland:O Och i alla smsen står det försök stoppa mig, eller ditt analpumpande pubissniffandeluder/hitler barn som tar en råtta i baken!


Spanska

Nu har vi spanska och jag sitter med emma och kempe står här och pratar om bajs och kiss. Mogen kille! Själv sitter man och gluttar på kåkans snygga fylliga sexiga rööv. Raaaaawrrr.


I helgen då

Fredag for vi till finnträsk, för på lördag skulle vi fira mormor som fyllde år. Vi gjorde det sen kom mathilda och vi tog lite kort, som ni fick se i förra inlägget.. Vi for till stan ígen, och jag fick skjuts till joel men han var inte hemma så jag var med mats kicki och deras främmande tills han kom. Vi hade föresten sex månader igår. Så jag var med han och nu på morron kom pappa och hämta mig sen skjutsa han jag, stoffe, emma och signe till backen. Vi orka inte va kvar så jätte länge för backen var inte så bra, blev bättre på slutet men endå. Sen har jag typ inte gjort så mycket. Men ikväll blir det att se scream 2, jag förstår inte varför jag ser skräckisar för jag hatar det men :]





Nu...

ska jag gå och städa mitt rum..


-

Var ju som sagt och bytte stav idag, blev gode mycket snyggare nu. Snabbt och smärtfritt gick det också, jag tänkte att det det skulle kännas lite just när hon stack i den andra men icke sa nicke.

Alltid lika bra kvalla på cambilder..

Börjar tidigt

Nästa vecka kommer dom här hem till mig:




Var så peppad på att jag äntligen skulle få byta stav i tungan idag, så smsa jag henne och då jobba hon inte idag.. Så jag måste fara in på lunchen imorgon istället och göra det, blir skönt att få slippa så här lång stav. Jävlart inte skönt när man råka bita på den, fyfan.

Men nu ska jag springa och leta min sportbh som är spårlöst försvunnen och sen fara och träna♥

Måndag

Första skoldagen idag då, var väll ungefär lika tråkig som alla andra skoldagar. Eller det var ju kul att träffa alla och så men. Jag har bestämt mig att nu ska jag fan bli pluggis och sattsa ordentligt på skolan, glhf på den.
Efter skolan blev det stan och nu har jag boka tid på frisörerna, vilket betyder att torsdag nästa vecka blir det en annan hårfärg. Kanske inte så ovanligt att jag färgar håret iofs men nu ska jag försöka att inte färga håret på länge sen förutom utväxt.


kåta julia på spanskan idag <3

Men nu ska jag byta om sen fara och träna med erika.


Ny design

Som det kanske syns så har jag gjort en ny design, den är inte klar det saknas ju en header till exempel men det kommer.

Igår var jag på stan med mamma och shoppa lite, jag köpte: en tröja, jeanstights, puder, hårspray och ett halsband. Sen på kvällen kom joel och vi var hos mig till ca halv 12, då hämta vi benne efter han hade varit på bio. Vi for hem till dom och gjorde massa. Sen for vi ut med eppppaaan, först mådde jag dåligt, sen fick jag damp och skratta åt allt och när polisen kom fick jag ännu lite mer damp. Hem till joel igen och slockna ganska direkt typ där vid sex tiden. Inget vända på dygnet för skolan här inte;)

Idag vakna jag av att pappa ringde halv 12 och sa att han var vid grusvägen, då var det bara att snabbt klä på sig och springa ut. Hem och äta och göra mig redo för baaacken. Vi hämta upp erika sen har vi vare och åkt, med stoffe, olov och rasmus bland annat.



Idag

Vakna>försökte väcka joel, men nej>gick in till benne>vi åt, satt vid datan, såg film osvosv>vid typ kanske 5 vakna joel>anton kom>vi åt>dom skjutsa hem mig>datorn>macken>for till jesper och såg film>sitter här, men nu ska jag gå och se film och tjocka chips!

Torsdag

Jag måste ha världens gulligaste pappa, han kom upp på mitt rum när han kom hem från jobbet och då hade jag inte orka stiga upp än. Han tyckte att jag skulle gå ner och äta för han och mamma skulle på stan så det skulle bli sen middag, jag var hungrig men jag orka inte endå. Då efter ett tag kom han upp med frukost på sängen bara så där, lite gullig♥


Nu sitter jag och kollar om en ny mobil, gillar typ endå dom här tre.



Middag







''vågade'' bennes hår lite imorse, han fick typ damp och försökte med plattången och försökte tvätta bort det men det va kvar endå :]


Godmorgon

Inatt typ vid tre prata jag med joel och benne och då sa dom att dom skulle komma, dom skulle bara sätta in stolarna i bennes epa först. Där vid fem när dom inte hade kommit var jag inte så glad och speciellt inte när dom var på macken då istället och åt. Ajja men sen kom dom, vi for ut och körde. Vi for hem, sen for jag och benne ut och jag körde ;). När vi kom hem gick joel och la sig i min säng och jag och benne var uppe och typ åt och slogs och höll på. Sen där vid 10 typ så somna alla i sofforna nere, och där ligger dom fortfarande kvar. Jag som inte hade tänkt va uppe inatt..

gokväll

Först lite om nyårs: Det började med att nåra kom hem till mig, sen gick vi till julia där det var massa. Vi dansade osv, blev lite drygt efter ett tag så jag och nåra bestämde att vi skulle fara till tim istället där vi visste att massa var. Där var vi typ resten av natten, sen där vid 4, 5 börja vi som var kvar att gå till macken. Sen for jag, emma, ida och erika till erika där vi skulle sova. Vi kom oss typ i säng efter halv 8..
Lite bilder, från stinas blogg bland annat











Dagen efter tog jag bussen till byske, farmor hämta mig och vi for till finnträsk. Inte så värt för sen på kvällen kom joel och jens och då följde jag dom till byske. Vi var hos älsklingen nr2<3<3<3 Sen på lördag morgon kom pappa och hämta mig, han hade vare i stan och hämta nåra vi känn från bussstation. Dom hade tage tåget från göteborg och bodde i våran stuga i helgen. Vi har typ mest äte men kört skoter och lite sånt också.


Gott nytt år !!

Ska snart ta bussen till byske så jag skriver om nyårs osv när jag kommer hem♥


RSS 2.0