SVENSKA

JAG HATAR SVENSKA LÄXA.
jag och emma är på skeria och gör våran svenska läxa, ´kan inte göra den hemma eftersom jag är så duktig och får virus på datan. Vi var tvungna att betala typ 2500 för att fixa det. woops! Vi har suttit här i flera timmar nu, okej vi kanske inte har jobbat stenhårt hela tiden. men när man har en hel datasal för sig själva så går det inte att bara sitta stilla. Men seriöst, nån mer än jag som tycker att maria ger alldeles för mycket läxor ?!!


En ny och fin bild på min plugg kompis ;) grrr


Rubrik

Jag orkar inte blogga så länge datan är inlämmnad, känns så jobbigt att gå ner två trappor (A) Men sen kommer massa bilder osv :)

..

nu har jag fått visus på datajäveln igen! måste typ lämna in den ....


Måndag

Ja då var det måndag igen, början på ännu en vecka. Fast den här veckan är ju inte så jobbig, bara tre dagar och en är nu avklarad. Vi hade i alla fall so prov idag, jag hade som vanligt inte pluggat nått men det gick väll endå rätt bra. Eller det får jag väll se när jag får tillbaka det..  Efter skolan så for jag och Erika till coop och köpte mjukglass, vi tar varje chans att tjocka oss ;) Och sen cykla vi vidare till e-son, eller det var jag som cykla. Erika den latisen åkte där bak ;) Jag hitta en snygg hjälm och ska typ beställa ett par glasögon om dom inte har dom.





NU ÄR DET BOKAT! den 20 juli far jag, Emma och Erika och bor på byske campingen i en vecka. Vi kommer ha så jävla kul, fyfan :D


Sundaaag

Inte dåligt varm helg alltså! Har egentligen inte gjort så värst mycket, eller jag träffade min älskling Mathilda i fredags<3 Igår och idag har jag mest tagit det lungt, eller idag har jag jobbat lite hos morfar. Han hade tänkt rengöra taket på sommarkåken men mamma ville inte ha han där uppe så då skicka hon upp mig istället. Stod där uppe i över 4 timmar och skrubba, jobbigt! Pappa var inte så snäll, han hade lovat att hålla sig i närheten så han kunde flytta på traktorn men sen försvann han och lämna mig där uppe. Mamma fick springa runt och leta han för hon våga inte flytta på den, då sa hon att det inte skulle vara kvar någon sommarkåk sen. Men som tur var kom morfar så småningom.
Nu är min rygg alldeles bränd, med lite vita sträck. Finfint..


Fredag

Idag så har typ halva klassen varit på silvercupen. För tjejerna gick det tydligen inte så bra, och killarna vet jag inte men de gick bättre än för tjejerna iaf. Det var lite fusk att tjejerna fick sluta kl.10 bara för att dom åkte ut, vi andra fick sitta och ruttna på skolan. Fast dom skulle kanske få nån hemuppgift, det är jag inte så avis på. Först hade vi bild, Ola sa att jag är bäst :} sen hade vi spanska ett litet tag, sen skulle vi fara till mósken igen för att vara med på en bön. Vi tjejer var tvungna att ha slöja :O inte fint !!! sen no, typ en av de gånger när no:n faktist var kul!

Nu blir det att fara till stugan! BYE!

Torsdag

Idag = långdag som vanligt på grund av skit estetisk!... Fast idag var det inte så jobbigt, jag, erika, emma, sofie och julia satt här hemma och redigerade några bilder. Och sen åt vi kakor, så det var rätt så lungt. Nästa gång ska vi visa upp som för resten av gruppen, pinsamt!
Efter skolan så for jag, signe, erika och sanna och skulle köpa massa saker till vårat klassdisco. vi köpte godis osv för typ 700kr, och det är utan drickor. Men vi kommer ju förhoppningsvis tjäna in det sen. Vi kände oss lite tjocka när vi betala allt, typ en kundvagn med godis. Nu är det bara drickorna kvar men det har vi ju halverst fixat.

Discot är nästa onsdag i sörböleskolans matsal, 6-8or får komma. kl. 19-23 tror jag, inträde 15kr och de 5 första får komma in gratis. Det kommer vara skitskojj, KOM DIT!

WRooomwrooom

klarade moppeprovet :D
Nu blir det att köra moppe kan jag lova!


 P l u g g i s a r ^                torra                                 som vanligt roa vi oss lite :P


Saknaden är STOR

Mathilda Karlsson det går inte att beskriva med ord hur mycket jag saknar dej, det känns som om det var en evighet sen vi träffades nu. Jag saknar när vi bara går fram och tillbaka mellan dej och mej, när vi sover med varann och du börjar skrika mitt i natten, när vi ligger och skrattar och skrattar och vi inte ens vet vad vi skrattar åt. Jag skulle kunna fortsätta hur långt som helst, för jag älskar alla stunder med dej. Det är med dej jag är som gladast, och med dej jag skrattar som allra mest. Du är som en sol, du lyser upp mitt liv. Jag älskar dej så otroligt mycket gumman och du betyder allt för mej <3


Hårigt


ibland har man lite för lite att göra :]   ^^

Nu måste jag gå ner och fixa mat, Lollo börjar tydligen vara hungrig! jobbiga barn, ... ;)

500

Jag har frågat mamma och pappa ett antal gånger om jag kan göra nått för pengar, nu har jag fått ett litet jobb. jag ska först skrapa gamla lekstugan och sen måla, då får jag 500spänn. lätt värt! jag har gjort baksidan, ena sidan och lite på andra kortsidan.


LÖrdag

Jag har inte orkat skriva så mycket nu, men jag har inte riktigt haft tid. MYCKET läxa!!
hade trevligt på valborgs med massa, det roligaste måste enda varit när signe fick panik och skulle cykla iväg från polisen för att hon inte hade hjälm xD hur dum får man va (?) orka inte skriva mer om det :P

idag har jag varit på stan med emma, erika och ida. Jag köpte ett skit snyggt linne :D och mjukglass :D sen satt vi nere vid älven och myste..
sommaren har kommit till skellefteå! Oyes!



jag blev lite dumförklarad ikväll när jag frågade om månen och solen är samma sak :]  men vadå (A)


RSS 2.0