-

haha lite roligt :P



Mummmmsss.. naat

idag på skolan så var det en tävling, och det lag som vann fick gratis biljetter till night flight. självklart så skulle jag och signe försöka, ja menar, då skulle man spara 50 spänn typ. fast nu blev det ju inte så att vi vann så vi får betala dom 50 spännen i alla fall. men det var värt ett försök! tävlingen gick ut på att hon skulle stå bakom mig med en ögonbindel och mata mig med långfil och det lag som åt upp allt fil först vann! seriöst, när olov och marcus var klara så hade jag typ bara ätit upp halva! dom skyffla säkert in allt innanför påsen, det är den enda rimliga förklaringen ;) haha


lite hmmmm fina bilder!


fotograf: coolaJulia

Skärpning

nu har jag varit lite dålig på att skriva, det måste jag erkänna, men orkar inte alltid :P
iaf i fredags så var vi på pan och det var jättekul, hände lite småsaker.. vissa mer roliga än andra!
i lördags så var jag med benne, joel och simon. vi åkte skoter, elda och haha åkte taxi :P
i söndags sov jag typ bort halva dagen, sen gjorde jag inte så mycket.
igår så var det skola igen då, hände inte så mycket speciellt :)
och idag har det inte heller hänt så mycket intressant, eller jag var med på gympan för första gången efter jul =P på grund av armen så har jag inte fått vara med så nu måste jag ta i extra mycket och visa att jag kan!

Pan

ska göra mig lite klar nu och så sen kommer signe hit och då blir det pan. jag har försökt att få med mig henne några gånger och nu ville hon :D kommer bli skitskojj :)


Happyface

happyhappyhappyhappyhappy =D

bitarna  faller på plats,.

Onsdag

Signe hade lite kul när hon var hemma hos mig, hon satt och ritade oss på paint! haha
och här är resultatet  v

och sen en annan bild på konstnären och mig =)

hahahahahahaa ganska kul vi hade idag på hålet, fast slåss hann vi ju också göra :@

Hur beroende är du av din mobil

tänkte att jag skulle ta att göra den här eftersom alla kallar mig mobilnörd hela tiden :P

(x) du stänger inte av din mobil när du är i en biosalong

(/) du har mer än 200 kontakter i din telefonbok

(x) du stänger inte av mobilen på natten när du sover

(x) du skickar över 100 sms om dagen

(x) du skickar sms när du är ute med vänner

(x) du kan skicka sms utan att kolla

(x) du kan i stort sett hela din mobil utantill, var allt finns osv

(x) du svarar i mobilen även om du är ute med vänner

(x) du bär med dig mobilen var du än går

(x) du bär med dig mobilen även när du sitter

(x) du har mobilen med dig på lektioner

( ) din/dina lärare har sagt till dig att lägga ifrån dig mobilen när du har suttit o skickat sms på lektioner (man är väll duktig;))

(x) du spelar musik på mobilen under tiden du duschar

(x) du blir hysterisk om du blir av med mobilen när du är ute o tror att den är stulen

(x) du har kallat din mobil älskling, bebis osv

(/) du bryr dig om vilken ringsignal/bakgrundsbild du har på mobilen

(x) du har somnat med mobilen i handen o hittat den på golvet eller nånstans i sängen när du vaknat

(x) du har somnat med mobilen i handen under tiden du har hållit på att skicka sms o hittat ett oläsligt sms när du vaknat

(x) du har skickat så mycket sms att dina knappar har blivit uppslitna.

(x) du tycker/tyckt att din mobil är bäst i hela världen

( ) du tycker att din kamera i mobilen tar fantastiskt bra bilder

(x) du brukar få tömma "inkorgen" o "skickade meddelanden" flera ggr om dagen för du har haft för många meddelanden

(/) du skriver ner allt, t.ex. möten, födelsedagar osv i kalendern i din mobil

( ) din mobil ringer oavbrutet


totalt: 19,5


0-8: din mobil betyder inget för dig. varför inte sälja den istället? skulle inte förvåna mig om du knappt vet hur man skickar ett sms

9-17: du använder din mobil sådär lagom. du är inte beroende av din mobil, du har ett liv

18-24: mobilen är ditt liv! du är besatt på riktigt, aldrig funderat på att söka hjälp?


Hihii okej :]
men jag är endå ingen mobilnörd :]


bild på älsklingen, jag hatar den egentligen men iaf <3

Lite kortare

idag efter skolan så for jag och signe först till thorens business school och hämtade ut våra priser som vi vunnit när vi varit på tipsrunda där, det var en dataryggsäck haha! sen gick vi lite på stan och signe köpte ett par jeanstights, måste bara säga att det var riktigt läskigt när vi var inne i provrummet på cubus. det lät exakt som om det blev krig, både jag och signe fick typ panik! fast sen var hon så smart att hon kom på att dom höll på att bygga om där uppe:P smarta tjejjer!!
sen skulle signe ta bussen så då for jag hem och...... klippte mig :D har funderat på det en tid nu men har aldrig riktigt orkat. men nu blev det i alla fall :)

bra, dåligt? :P

GoodMorning

snart kommer signe hit och då ska vi på gudstjänst,  man måste ju ha 10 gudstjänst steg till konfan och vi har typ bara 4 så än har vi några kvar. vi har ju iofs till sommaren på oss men det är lika bra att göra bort dom nu.
senare idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, får se om signe stannar ett tag efter men annars blir det nog att sova. låg och smsade tills efter 5 inatt och skulle sen upp kl9 idag så det blev inte så mycket sömn inatt inte =)
 PUSS <3

Alla hjärtans dag <3


fredag den trettonde..

som sagt fredag den trettonde idag, och dagen började med strömavbrott.. ren tillfällighet eller? annars idag har det väll inte hänt som så mycket speciellt för att vara denna dag, eller jo erika fick idas vante i ögat och blev typ halvest blind!   och skolan var väll som skolan brukar vara, långtråkig och sugig!
det ända som får mig att längta till skolan är du(L)
e
fter skolan så for jag, emma, erika och ida till emma men vi fick inte gå in så vi satt ute i trapphuset och sen var vi ute och dampade lite =) var endå länge sen jag var med emma och ida känns det som, jag har saknat dom<3


busiga tjejjor


nej men nu måste jag gå ut men müsli, hon står vid dörren och tjuter! känns inte så kul med tanke på at jag typ är världens mörkräddaste och sen måste komma hem till ett tomt hus!! och signe har dessutom sagt att det kommer att komma en mördare, tack det gjorde det mycket bättre gumman<3 int!!,.....

Spanska

sitter nu och har spanska, vi ska egentligen hålla på med nått annat shafs men orkar inte :P nille ligger och försöker prata samiska och signe sriver bara cutt cutt hela tiden! men snart så ska hon inte behöva skriva så nå mer, för cicci fixar allt ;)


Bilder,.


för dom mindre smarta, klicka på bilderna :P

Så kan det gå.

vaknade upp av en inte så rolig känsla inatt, jag kunde inte andas! duktig som jag är så hade jag somnat med tuggummi i munnen och det hade fastnat i halsen! panikpanikpanikpanikpanik! slängde mig ner på golvet och hosta och höll på och till slut så kunde jag andas igen. lite panik jag fick!! ajja men jag överlevde ju i alla fall =) det hade varit ett ganska pinsamt sätt att dö på faktist, jag kan tänka mig de stå i tidningen! HAHA typiskt mig:P

saknarsominitusan<3



singel igen :P

Skola igen

Ja då var det skola igen då, men jag och signe har ju längtat ganska mycket till en speciell sak så det var bara kul. fick mina x-ray också, wohoo :D fast ali snodde typ halva ena men jag var lika glad endå.
efter skolan for jag och erika hem till mig för att boka till dream hack men tröga som vi är fatta vi inte hur vi skulle göra, vi får prata med nån nörd på skolan imorron och göra ett nytt försök! lycka till till oss ! !
sen vare möte i kyrkan, tro nu inte att jag är religiös för de är jag inte:P men de var i alla fall skitkul, idag höll vi på att göra priser till en sak vi ska ha! de gjorde vi av komdomer och gips, hahahhah dom vart riktigt fina!  ska bara målas lite sen är dom klara! finfint:)


jag och erika nån gång förrrrrrrrr <3


....?

jahapp ?!

Tralala

dagen började väll glatt på skolan som vanligt, och som vanligt så hade vi inte maria i engelskan så det är kaos. ingen vet typ vad man ska göra och vi får läxor hit och dit som ingen fattar. det är riktigt dåligt med lärare på skolan egentligen, som tex igår skulle vi ha tre lärare på en lektion men ingen av dom var där och ingen fixar vikarie så det blev ingen lektion. det är ju kanske ingenting man ska klaga på direkt men.
sen hade vi gympa, och sjukgymnasten har sagt att jag inte får vara med på minst två veckor så jag får gå omkring själv och göra typ ingenting. fast idag så tvinga klas oss att sitta och skruva i hockeyhjälmar,, jippie!! då hade jag hellre gjort ingenting för skruvarna gick inte ens att få fast. dumma klas.
sen på estetisk så vart det mer lessamt, men de är då fan inte konstigt, man blir ju deprimerad bara man tänker på estetisk. och dom är så jävliga att man inte får byta heller. fyfan.   men jag vet inte egentligen vad det var men jag har varit lite ledsen hela dagen men då brast det. och sen när emma märkte att jag grina och kramade om mig så börja tårarna bara spruta ännu mer. gick inte att sluta. men som tur var hade jag ju emma, hon är alltid bra att ha när man är ledsen, hon är alltid så gullig och får en alltid att skratta mitt i tårarna.  jag ska tusan öppna en firma så man kan ringa emma när man är ledsan, då kan hon komma och trösta en. nummret är 073- 0 nä nu skojjar jag bara, hon är min tröstare och ingen annans :) så det blev i alla fall så att jag skippade estetisk och for hem och bakade en kladdkaka istället, inte för att det gick så bra men den blev ju god, och det är ju det som räknas!


igår, idag

vi kan väll börja med igår. jag, emma och erika gick på stan, det var inte kanske så jätte kul direkt men,, mest bara shafs som vanligt..men jag köpte i alla fall ett par nya skor :D  400kr fattigare men det var det värt! sen for jag och erika hem till mig och dampade loss, haha det är tur att jag har mitt rum på övervåningen för om någon skulle ha sett oss skulle dom nog börja undra. men vi är ju lite knäppa, det är ingen hemlighet.


idag är det en ny dag, och det här hänt nya grejer.. en av dom är tex att jag har tagit bort gipset.. N I F A T T A R I N T E H U R S K Ö N T D E T Ä R : D  eller okej, det tar ganska ont men endå, nu slipper jag då att gå omring med en gipsklump på armen. happyface :D:D:D:D:D:D hihih
annars idag så har det nog inte hänt så mkt speciellt, och senare blir det nog att fara till emma och se ANTM och göra läxa...






Hörni tjejjer

sitter och kollar igenom gamla bilder på datan och hitta nu några från när jag, emma och erika tog bussen till umeå och shoppa. det måste vi göra om snart, jag vet att erika har sagt till flera gånger hehe men nu är jag verkligen sugen. det var ju verkligen skitkul förra gången, förutom att vi var ganska osams där ett tag men de lösde ju sig tillslut. ekonomin kanske inte är den bästa just nu, jag måste ju spara till göteborg också. men jag får fönstershoppa helt enkelt, billigt och bra. eller så får jag hitta nån gullig som är villig att sponsra, inte för att jag tror att nån vill det men man kan alltid försöka. jag får använda min charm ;) haha då springer nog alla hellre..


mumssss på tacosss <3
sötaste<3

RSS 2.0