Ojoj :]

Ja nu känns det ju lite konstigt hära! Inte ont, bara konstigt.
 
Jag tror alla fattar vad jag har gjort :]
Vi for dit, pappa fick skriva på nå papper, hon gjorde i ordning, jag fick gå och sätta mig på stolen, Lollo kom och jag höll henne i handen:], hon torka av tungan och hedde på nå som rengjorde (fyfan va äckligt), rita en prick sen fick jag säga om det vart bra, tog tången och såg till att den vart bra, tog nålen och stack igenom, hedde dit smycket, jag fick skölja munnen sen var det klart :D Har inte det finaste smycket nu, ett vitt plastsmycke men det måste jag bara ha i typ två veckor för att tungan sväller upp så mycket, och hon sa att efter som jag har gjort illa mig i tungan förr (bet nästan av mig halva tungan längst in när jag var liten) så kommer min kanske att svälla extra mycket.. Men jag ska nog överleva ska ni se.
Haha i bilen hem sa pappa att han hade övertalat mamma att jag skulle få göra det, och det förstod jag nästan för mamma var helt emot. Tack pappsi(L)

Rubrik

Ikväll har jag :
Varit på lan hos jeppe där det var massa folk.
Plumsa runt mer i snön..
Varit duktig och fått igång min webb, jag som hade tänkt köpa en ny. Tur jag inte gjorde det!!
Blivit ledsen i ögat när min mobil inte funka, men nu funka den igen <3
Druckit nån liter mjölk (ovanligt:]?)
Prata i tele med min bästis <3
Fått se en rumpa i + andra saker i webb hahahaha.

Men nu ska jag försöka slita mig från datorn och gå och sovaaaaa!♥

Söndag

Idag skulle jag gå på stan med signe, när jag skulle gå ut så var det fullt med snö utanför dörrn men den gick då upp i alla fall. Men sen när jag kom ner från bron så var snön upp till låren!! Var lite blöt när jag kom till stan. Och jälva snö helvetet förstörde min dag.. Om det snöar så här mycket på tisdag så kommer jag inte bli glad, seriöst då är det bara att passa sig! Men det blev då lite shopping idag, en hood, leggings, en tröja och ett usb minne :D

 - på min mobil som börja dampa lite nu, men det kanske har nått att göra med att jag tappa ner den i ett mjölkglas inatt :] 


Lördag

Nu var det ett tag sen jag skrev kan man verkligen säga, nästan en vecka. Men har haft så mycket annat. Det har ju varit jul, GOD JUL PÅ ALLA! I efterskott. Tänkte mest lägga in bilder egentligen, men det är ju det som är roligast ;)

 outfit på julshowen.

jag och lollo skulle ta kort och göra en tavla :


och alla kort blev superseriösa!!






finns hur många som hellllst till men dom är bara för fina för att visas :]

Julafton:












Söndag

Joel väckte mig 6 imorse !!! Bra start på dagen, haha nej men fick ju tillslut somna om igen så blev att stiga upp vid två typ. Efter att han for hem så gjorde jag typ ingenting, bara hjälpte mamma med några saker och insåg även att hon har blivit lite modernare på senaste tiden. Jag mötte upp erika vid typ 7 och då gick vi till frasses och åt. Vid typ nio börja vi gå till jesper sen när vi var nästan framme typ så skrev han att han bara skulle duscha, jag och erika stod fan ute i 40min i kylan :O När vi kom in hade jag ingen känsel i händerna, dom var helt röda och bena med!!
En jävligt läskig sak som hände när vi va ute och vänta, vi stod på gatan typ utanför jesper och då såg erika nån som kolla fram bakom ett som förråd. Hon fortsatte att kolla och då stack den fram igen, då ställde jag mig också och kolla dit och då stack den fram. Jag fick damp och börja kuta, hahah och erika kom halkandes efter. fyfaan!!


 haha nyaste bilden :]

hahahaha alltså jag orkar som inte :]

Jesper- säger (00:18):
asså är du gravid :O
du är fan de :O
vilken månad ?

Jesper- har precis skickat dig en vibb.

C,. säger (00:19):
andra :S


Jesper- säger (00:19):
är du seriös ?


C,. säger (00:20):
kanske


Jesper- säger (00:20):
vadå kanske ?
ska du behålla de ?


Jag är inte de så alla kan vara lugna, haha men jeppe tror tydligen de :]


Torsdag

Började halv tio idag men jag hade ingenting att göra mig klart eller så, eller jo men bara klä på mig för jag somnade med smink och allt. Somnade seriöst 8 igår!!! For till skolan och självklart på vägen dig så ramla jag av cyklen, emma fick sig då ett gott skratt iaf. Vi love actually med klassen, alla var typ överdrivet romantiska men endå gulligt. Sen hade vi lunch, prata lite sen fick vi betyg. 12 vg och 5 g om jag minns rätt. For hem och gjorde mig klar, for till E4an och gjorde i ordning. Alla kom och vi hade julshowen bla bla bla. Våran show blev hyfsat bra, men så jälva sura vi blev när dom tabba sig med musiken till modeshowen. Jag gjorde tydligen också en tabbe när jag och ida skulle nominera, när jag skulle ta upp micken så visa jag tydligen röven för dom som satt på ena sidan... Bäst var endå killarnas strippdans på slutet, dreggel :] Lärarnas show var den sämsta dom gjort , allt var bara körslaget typ och då skämde dom bara ut sig. Men lite creds till en av lärarna som satte tungan i en råttfälla. aoutch!!! Endå bra kväll men tack vare 6orna sluta allt 10 ????!! Dom får väll inte vara ute längre... Äh men vi for ju till max och hade trevligt istället =)

kvällens outfit, njaa riktigt så här snygg var jag inte. sitter vid fel data så kan inte lägga in nu men typ imorgon.


Tisdag

Idag har a gruppen sovmorgon till 9 men som vanligt blev det att vi inte hade någon musik så vi börjar först kvart i tio. Blev alltså en ganska lugn morgon och orka inte sminka mig idag heller så jag har typ bara gjort lite matte. Vi har matteprov idag och det är tydligen gruppprov, jag är med emelia och emma och dom är lite smartare än mig så det ska nog gå bra!!
Men nu ska jag gå och packa allt, puss♥


Lucia

Blev inte så tidigt men bättre sent än aldrig. Jag lovade att skriva på söndag och det är ju fortfarande nån minut från måndag, håller vad jag lovar ;)  Lite bilder från före och själva lucia saken och musikalen, inte direkt bäst kvalla på bilderna men de duger. Vi visade upp den två gånger, i torsdagskväll för alla som ville komma och i fredags för skolan. I fredags var det seriöst inte lite folk, alla rymdes inte ens att sitta och det är typ 500 platser! Då var det lite pirr i magen kan jag lova:]






älskar omklädningsrummen på nordanå<33<3<3



Enligt våran mentor den sötaste lucia på länge :} hihi

GÄSTBLOGGNINGG

HAAAAAALÅÅÅJJJ.
nuu är det Mathildaaa som gäästblogga. igår var det LUCIA CUPP ,
Jag och Cicci var med Olivia & cissi & hamppeeeej & ORMEN & öhlund .
BAAJS BRA KVÄLL om man fråga mejj iaf :]
MYSIGT ! ! !
cicci hade mysigt med hampeej , och jag med andra .....<3
ikväll ska Cicci hem till staan:(:(:(:(:(:(:(:(<//
3
och jag (mathilda) ska vara hemma i FINNIS <//3
det finns inte så mke mer att skriva så vi sees kanske !
PUSSEN //mathildaaaaaaa
kiika gärna förbi på min blogg :) !
http://mattisk.blogg.se/ < (L)


fööörlåt

Jag har inte bloggat så mycket på sista tiden som ni kanske märkt men det har varit så mycket annat. Ikväll blir det typ att fara till finnträsk men joel men han svarar inte när jag ringer för han ligger och sover!!!!!!!... Han har nåååågra missade samtal nu kan jag lova:] Imorgon ska jag på luciacupen men mathilda så jag kommer inte att blogga då heller men på söndag lovar jag att jag ska skriva och också lägga in bilder från lucia ocks¨å :D

:]

JAG ÄR SÅ JÄVLA FUCKING GLAD JUST NU, JAG ÄLSKAR MAMMA OCH PAPPA <3<3<3<3<3 PUSSSSSSSSSSSSSSS PÅ ER!!!! hihi :]
MEN AJ , MEN JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! FÖRLÅT ATT JAG ÄR LITE SÄR MEN JAG ÄR SOM SAGT LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITE GLAD :]
och lollo, TYST!!!! :@ :]

ja

Nu har jag inte skrivit på ett tag men jag har inte haft tid. Efter jobbet i torsdags så var vi kvar ett tag sen for vi ut i kylan och sålde bröd, skönt att ha gjort bort det. Sen for båda hem och åt osv osv sen så kom jag på att jag skulle kolla när hemmakväll stängde eftersom klockan var typ halv 9. Då stängde dom självklart 9.. Smsa erika och vi skulle mötas vid brogrillen och innan hon hade kommit var klockan typ kvart i. När vi kom dit så såg vi att dom har öppet till 10 nu när dom har flyttat.. Vi valde fem filmer sen for vi på macken sen hem till mig. Då låg vi och såg skräckfilm typ hela natten. Vi såg thinner(sög var inte ens hemsk) wind chill(hemsk och en söt kille med:]) prom night(hemsk och typ ledsam) scream 3(hemsk, orkar inte med att han är överallt:o) Vi vaknade 1 på fredag och då la vi oss och såg mer film, åt sen när erika skulle hem så följde jag henne en bit och hämta pengar av dom som inte hade haft hemma i torsdags. Kom hem och duscha och skynda mig att göra mig klar sen for jag till söder.
Fear factor: Det var fyra rätter dom skulle äta, den första var havregrynsgröt blandat med långfil och curry och två rollo i. Andra rätten var en macka som var dränkt i rapsolja, på var det massa senap, mögelost, nån äcklig krydda, lite sallad och sirap. tredje var dricka, fanta, kaffe, lingon och tranbärsdricka, mjölk, rätt mycke salt och soja. Fjärde var ärtsoppa, okokt ägg, ketchup, sweetchili sås och en punchgodis. Många av dom kunde inte ens äta gröten :O ? En av killarna sa ingenting utan bara åt på men sen när han kom till drickan spydde han på bordet:] Men drickan var rent inte god, jag hade en tävling med dino vem som kunde halsa upp det först. fyfan så vidrigt. Dino vann i alla fall hela skiten. grattis!

@ Världens bästa praoplats som erika alltid skriver

För ett tag sen var vi på coop och köpte massa saker till imorgon då det är fear factor. Längtar fan, det kommer bli skitkul!! Kollade lite filmer sen kom Anette och sa att eftersom att det här är våran sista dag vi jobbar så ville hon bjuda på fika, Vi fick välja vaad vi ville hos doris igen <3 Sen satte vi oss vid datorerna igen,  som vi för det mesta gjort idag.



Torsdag

Idag började vi halv tio så jag hann inte blogga före jag for hit, låg och snooza så länge det bara gick sen stressa jag. När jag kom hit så var så klart inte erika här, hon var sen som vanligt.. Vi skulle ha ett möte med Petri som jobbade i cafeterian förr, han kommer förövrigt att komma tillbaka efter jul! Vi pratade typ om politik, haha nä men att ungdomar ska få vara med och bestämma mer i samhället. Sen fråga vi några frågor till Anette om praoen som vi var tvugna. Efter det fick vi lunch, pankaka <3<3 Satt med några coola typer sen var vi i cafeterian ett tag och nu sitter vi här. Anette är inte här men vi skulle kolla om filmer till en filmkväll som ska vara typ nästa vecka. Vi kollar också om filmer till vårat lan ikväll.
Men nu ska jag återgå till det , puss <33<3

Onsdag

Jag ska färga håret men jag kan typ inte bestämma vilken färg, hjälp ?
Mobbas inte för alla fina bilder nu:]

Svart:


Brunt: (typ som jag har nu)


Ljusare:


Blont: (inte nya bilder)



Hemma

Idag har vi jobbat ovanligt hårt, hmmm. Vi har gjort så jobbiga saker som att köpa julklappar sen slå in dom. Ja eller fast ikväll var vi ledare men vi låg som vanligt mest i kuddrummet. Haha ingen ville vara med i charaderna så det var bara jag erika och rasmus, han var fan duktig:O Jag och erika gick och åt på ac när vi skulle äta middag då var det en lite rolig tant, några av sakerna hon sa åt oss. '' Ni är riktiga pangbrudar'' , '' vilka snygga ben ni har, skulle nästan hellre äta dom än pizzan'' Sen fråga hon vad jag skulle äta för pizza och då sa jag en barn pizza hon ba '' ja jag förstår ju att du inte vill bli tjock'' Sen kom hon och tog fram några piller i en burk och sa '' Jag lurar han och säger att det här är ppiller'' när vi börja skratta sen så sa hon '' Jag rökte också på när jag var lika gammal som er'' Ppillerna var nog verkligen inte ppiller..




Fick ett sms av rasmus:
Haha såg du nyheterna nyss? :D
Dom hade filmat nått på skolan i korridoren vid biblioteket och du stod rakt vid kameran. Fast dom filmade i midjehöjd så halva tvrutan var fylld med din bak ;)
Whaaat!!! :O


Tisdag

SNÖÖÖÖÖÖÖÖ! Förlåt men det är alldeles vitt ute, peppar peppar. Bra start på december kan jag lova! Vet inte riktigt vad jag ska skriva förutom att jag ska gå och duscha och göra mig klar nu så puss♥




RSS 2.0