mjopp

idag var det först konfa som vanligt, hahaa det var lite kul en sak som vi märkte där. fast sen blev det inte så kul! :@ ajja ingen fatta vad jag mena, eller jo några. resten lämnas nyfikna. sen for jag till stan och sen mötte jag upp emma och erika. då köpte jag klänning, skor och örhängen till bröllopet. yes då behöver jag inte oroa mig över det längre. nu måste jag bara sy till klänningen lite. sen drog vi till subwaySSSSS och åt. jag vet att det egentligen inte stavas med s på slutet men jag tycket att det ska det. och de är så kul för alla blir så störda när jag säger det. speciellt erika, så erika det här är endast för dig. subwayS! där satt vi och åt och planera vad vi ska äta i byske.

nått sånt här blir det.
måndag: alla tar med nått hem ifrån
tisdag: pasta carbonara
onsdag: korv med bröd ( emma ska ha mos ;) )
torsdag: ?
fredag: bycaya
lördag: bianco

för alla er som var intresserade ;)

hmm

jag undrar varför Vattenfall AB Värme Norden Uppsala ringde mig inatt, fel nummer kanske ;)

onödig fakta

detta vet nog inte alla om mig!

• jag har stor fobi för skyltdockor, vet inte varför men så är det. varje gång jag går på stan så går jag så långt ifrån skyltdockorna som möjligt, och om jag måste gå förbi nån så går jag extra snabbt.

• en annan sak jag är rädd för är fjärilar. USCH! hatar alla fjärilar men nattfjärilarna är värst. huvva!!

• tån som är bröve stortån på högerfoten är lite kort i rocken. har brytit den sen ville den inte växa nå mer. den är inte jätte jätte kort, men lite kortare än vad den ska vara. morfar kallade mig missbildad när han såg den xD

• när jag var liten så kunde jag inte säga y, jag sa i istället. tex biske, cikel, ixa. sen när jag börja 1an så fick jag fara till en sån här speciallärare och lära mig säga y. sen har de kommit tillbaka mer och mer att jag säger i. om man inte tänker på det så märker man det inte så mycket, men om man lyssnar så hör man det.


rubrik

orkade inte skriva nått igår, men de beror kanske på att jag typ somna direkt. konfalägret var i alla fall skitkul, jag ville inte att vi skulle fara hem därifrån. vi lekte, grilla, basta, osvosv. självklart gjorde vi massa gudssaker också men inte överdrivet mycket. kommer att sakna lägret. och jag är faktist ganska stolt över mej själv, under hela tiden vi var på lägret så hade jag inte med mej mobilen en endå gång. de var typ som ett avgiftningsläger för mej. jag kollade bara mobilen när vi kom till stugan och då orkade jag ofta inte ens svara på sms, men nu när jag är hemma igen så kom gamla vanor tillbaka.

idag så vakna jag, städa (för 100kr), duscha och gjorde mej klar sen kom signe. då for vi på stan och köpte en gummibåt och en tröja. sen for vi ut och åkte gummibåt på älven, idag var det seriöst hur många som helst som åkte. hahah varenda gång vi såg att det kom en båt eller vattenskoter så blev vi skitglada, då satt vi där och skratta när de kom lite vågor. inte sista gången vi är ute och åker inte =) sen klippte jag gräset (40kr) och sen for vi hit till finnträsk.
lägger in bilder sen när jag kommer hem, nu ligger jag i sängen med farmors bärbara så kan inte fixa över nå bilder. men många bilder från munkviken kommer inte´, hade ju inte med mobilen så kunde ju inte ta kort.

:O

ojshit är klockan 1 :O :O jag som inte har hunnit packa än (A) eller jag har packat ner typ tre grejer. tror inte jag har sagt de, men för alla som inte vet så bär det av på konfaläger till munkviken imorrn. man kan då alltid hoppas att det blir kul, men de blir det säkert. jag har då min käre signe med mig så det blir nog lungt!

mjopp

tänkte skriva lite från helgen, om någon ens orka läsa ;]

Fredag: packade klart sen for vi och hämta emma. vi stanna i byske ett tag hos mormor sen vidare till finnträsk. då for vi typ direkt ut med kanoten om jag minns rätt, vi paddla bara runt runt ett tag sen satt vi bara där mitt ute på vattnet.sen for vi hem igen och då gjorde vi våran efterrätt, hah men vi åt upp typ halva innan maten. sen for mamma och pappa. wohoo ff! då busa vi på lite sen kom den svåra biten, när vi skulle grilla. ja, det gick i alla fall att äta. men jag har ätit godare. duktiga som vi var så brännde vi våra pommes också (A) de är ganska stor skillnad på hur mycket vi äter, vi gjorde 5 kött bitar och emma åt upp 4 och en halv. jag orkade inte mer av min bit så då tog hon de som var kvar av den. man skulle tro att de var tvärtom om man kolla på oss :P sen blev de i alla fall mer efterrätt. sen moppa vi lite, vi for bland annat till åhlund och satt under bror och tjollra på. sen gjorde vi hehe massa annat ;)



Lördag: vi sov rätt länge sen for vi ut och fiska direkt. eller ja, först fick vi skaffa oss lite mask. men de skötte farmor åt oss i slutändan (A) vi var inte ute länge men jag fick 2 mörtar och en liten och en stor aborre. när jag hade fått upp aborrarna var vi tvungna att fara hem, ingen av oss våga ta av aborrar så då hade vi ju heller inga fiskespön. pappa fick fixa med fiskarna som vanligt. emma var lite småsur över att hon inte fick nån fisk ;) sen tog vi moppen och körde till byske, vi hade bestämt oss för att vi skulle bada. när vi nästan var framme i byske så stanna moppen, och de visade sig sen att de inte skulle bli den enda gången. när vi kom till campingen så var de ingen annan som bada, inte för att jag blev så förvånad. det var ju inte direkt så varmt ute. det blev bara att doppa sig sen upp, eller ja, badkrukan emma doppa sig itne ;) bytte om lite sen vidare till bianco för lite mat i magen. vi satt seriöst och vänta på maten i en och en halv timme :O de var så himla mycket folk!! men vi fick då mat tillslut. sen körde vi runt lite, och då stanna moppen, sen stanna den igen och igen och igen. sen var vi hemma! då såg vi film efter att jag hade varit lite teknisk!



Söndag: vi steg upp och åt lite, sen for vi till morfar och la och sola och spela kubb. sen ´for vi ut och fiska igen. då utan motor, jävlar va jobbigt de var hem sen i motvinden. och jag fick typ ro hela tiden :@ men ajja, vi hitta oss ett ställa som värka bra och stannade där. emma börja med att kasta kastspö som direkt och gissa om hon inte fick fisk. tyvärr fick hon de. nått mer hon fick var damp!! hon blev så rädd att hon inte ens våga veva in fisken själv och när hon såg att de var en gädda så blev hon inte mycket lugnare. hon börja seriöst hoppa omkring i båten och skrika, och då fick jag också damp för att kvinnan inte kunde sitta still. så där var vi, två dampbarn som skrek uta helvete! när hon äntligen satt sig så börja hon grina och när fisken låssna och börja hoppa runt i båten så blev det mer tårar. seriöst jag kommer aldrig glömma den här fisketuren. när vi äntligen lugnat ner oss så gick de rätt bra med fisket, och den här gången så hade vi med oss handskar så vi kunde ta av alla fiskar. hahaha emma är lite rolig hon, hon dampa (ovanligt) alltid när de kommer brämsar getingar osv. sen komme de en bräms och satte sig på hennes tröja men då sa jag inget, när den hade farit iväg så berätta jag de. då blev hon lite sur. sen medans jag satt och hedde på ny mask eller nått så fick emma upp en fisk. då hedde hon fisken på min rygg utan att jag märkte nått sen sa hon: bada så du vet så hedde jag nyss fisken på dej HAHAHAHAH. sen sen åt vi och for hem. the end !



måndag

idag skulle jag med emma på stan, jag har inte varit på stan på hela sommarlovet. vi for in till stan för jag hade konfa kl.1, de var tur att jag fick barnbidraget igår för jag hitta massa att köpa. köpte typ för över 500 spänn. inte direkt vad jag har råd med just nu.

vanligt vitt linne: gina tricot 99kr

tröja: gina tricot 149kr

bh trosor: h&m 79.90 och 29.90kr
hudkräm: åhlens 69

linne: h&m 98kr

skriver om helgen sen efter att jag packat ♥

yee

nu har vi bestämt vad de blir på midsommar, det blir att fara till finnträsk. nu är det 100% säkert!! fan va kul de kommer bli, och vi har bestämt att vi ska få upp gammelgäddan ;) lycka till till oss! de jobbiga är att vi måste fara typ 9, jag som hade tänkt få sova lite längre imorron. men ikket!


hahahaa typ 3 år sen ;)


hah

hahah alltid när vi slåss ska båda ha sista slaget, vilken syskonkärlek ;)

aja

midsommar är fortfarande ett mysterium, nä skojja men de är massa shafs. så jag skulle möta emma, ida och julia och prata om de. sen for vi hem till mig för julia ville hoppa sturre. det blev inte att prata så mycke om midsommar, eller jo, men vi vet helt seriöst inte vad vi ska välja. vi vill inte göra nån lessen, fast vi måste ju få välja de vi helst vill. aja, vi får se hur det blir. kommer säkert bli så att på fredag morron har vi fortfarande inte bestämt oss, det skulle inte förvåna mig.
nu kom jag in och har nyss installera så jag kan lägga in bilderna från kameran :D










 


min nya älskling :]


Nikon D60 (L) (L) (L) (L) (L)

jaaaaaaaasi

då var man skyldig 6000kr till pappa!

onsdag

idag har jag inte gjort så mycket annat än konfa.. nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem, men jag lär ju få vänta ett tag för bilen strejka nånstans typ vid ostvik. så nu har han börjat gå hem! mamma skulle typ fara och hämta han, men hon är i piteå så de går ju inte så snabbt då. som sagt, jag lär få vänta ett tag! vi ska i alla fall fara med min moppe till yamaha center. han ska köra moppen och jag måste cykla dit upp till solbacken !!! vi ska också kolla på en sak där, annars skulle han fått gå hem. men nu få han skjutsa mej hem på cykeln ;)

snällt ;)

jag emma och gustav står och prata om flurr ( fläsk )

Gustav: men cicci börja följa med mej ut och springa eljuspåret? då lovar jag att du inte har nå fläsk efter sommarn!
Cicci: menar du att jag har mycke flurr eller ? :O
Gustav: ja jag kände ju på de nyss!

HAHAHAHAHAHAHAHAHA tack för den xD


..

jag orkar inte skriva, så jag lägger in några av bilderna vi tog på estet.





btw, har inte gratis längre :(

regn

jag emma och müsli for ut och gick lite i regnet. vi babbla på massa och bestämde inför midsommar osv, haha jag vet inte än hur de blir. men ungefär! början på sommarlovet har inte varit så bra men midsommar ska fan äga. punkt slut! haha jag minns förra midsommarn, då var jag med matilda. stora delar av kvällen bråka jag och emma över telefon, fasen va sur jag var. sen prata vi inte mer med varann på nästan hela sommaren, så kan de gå! men vi är ju kompisar nu iaf. jag har inte tänkt att de ska bli så den här sommaren också, de klarar jag seriöst inte! nu är de inte emma jag pratar om, vi är kompisar än så länge i alla fall ;) med jaa, om ni läser så vet ni nog själv om de är er jag prata om!

kort mask
emma är ,,, lite speciell
torr också
linbana (A)
stark kvinna med....
fin stjärt


men nu ska jag ta och sova, eller ja, tv blir de nog ;)
har ju konfa imorrn kl.9 :(

måndag

igår kväll/natt behöver vi inte ens prata om! :(


idag börjar konfan iaf, yippie! eller ?

y-y-y-yaaa

idag har jag nog mest åkt bil, i släpfart till umeå. lite vilse, lite vilse sen hitta vi rätt. och där var den! den snygga moppe som nu är min ;) han skulle ha 13.000 för den och hjälm och lås, men efter pappa hade varit i farten så betala vi 10.500 ;) pappa är bra att ha när man ska göra affärer, kanske inte för den som säljer men. sen tjocka vi middag på max, liten stripsmeny (L) och sen vidare hem i ösregnet. inte för att vägen hem kändes så lång för mej, jag slockna som vanligt ;)

 <3

jaaap

kom hem för ett tag sen nu, jag och erika har varit på midnattscupen. vi har hunnit med massa annat skit också men mest har vi stått där i regnet och kolla på fotboll. lyckade göra sönder min tröja där borta, elr ja, de var inte helt mitt fel ;) jag hade suttit med en spik i ryggen men tänkte inte så mycket på att de gjorde ont, men sen skulle erika he gräs i mitt ansikte och ricthhh så var de hål !! så kan de gå. 

<lika> 
erika min lilla bentebent :]


Rubrik

för prick ett år sedan så låg jag på båten och solade någonstans i medelhavet,,  nu sitter jag inne vid datan och de typ regnar ute. jag skulle hellre välja att ligga på båten och steeeeeeeeeka !


:)

ibland har man lite tur i oturen, får vänta lite längre men de blir bättre då. fyfan vad jag längtar :D
jag är redan skyldig pappa 1166.50 för att vara exakt, och nu blir de ca 6000 till.. jag får jobba hårt i sommar kan jag lova.

HIHIHI

NU ÄR JAG SÅ JÄVLA GLAD :D :D :D
lite sur...
MEN MEST GLAD :D

fredag

första dagen på sommarlovet, jag har haft så kul när jag har stått ute i min ensamhet och målat. men jag får ju pengar så de är värt. nu är jag typ snart klar också, bara ett varv grått kvar :D


SOMMARLOV

nu är det äntligen sommarlov, inte för att de känns som de men. men endå :D vart endå rätt nöjd med betygen också, så nu känns allt super. förutom att vi börjar konfan på måndag, de känns lite mindre kul.


kommer sakna klassen <3 vissa mer än andra ;) haha

grattis


Kallt

vi for till falkan även om de regna, åt lite osvosv. sen vart jag och massa sugna på att bada så vi for hem och hämta. jag fick låna matildas moppe och emma åkte på erika. dom var lite sega så vi missa när dom slängde en tårta i jeppes ansikte. Grattis jesper förresten :D när vi kom tillbaka så hade flera redan hoppat i , jag sprang dirr och hoppa i men emma den badkrukan stod med sin handuk och kruka sig. tillslut fick hon sig i, vi andra kanske hjälpte till lite men ;) det var inte varmt !!!


älskar :] ^


emma den sälen

finaste minerna ever ;)

:Signe is thaa fotograaaaf

godmorgon

även fast jag har rätt så stor säng så hjälper det inte så mycket när man ska sova med emma, hon knuffas och slåss hela tiden. hon putta nästan ur mej ur sängen en gång. men ajja, de är risker man får ta när man ska sova med henne. igår kväll datanörda vi lite, sen for vi till mackarna och storhandla, busa lite (A), sen låg vi och såg eva och adam. det var hur länge sen som helst man såg den filmen, endå kul film.  hahah de är typ emmas favvo film.

 men nu ska jag klä på mig sen fara till skolan, sista dagen med klassen. sen sommarlov :D

bilder

nu kom emma med kameran så nu kommer lite bilder, kommer kanske mer sen, jag ska fråga om tove kan skicka:)



8cccccccc

hela skolan hade brännbollstunering idag, gissa vilken ´klass som vann om inte 8C! vi ägde (L) killarna skulle vara svarta och tjejerna skulle vara jätte färgglada, vi var väldigt snygga ;)




nu sitter jag och vänta på att lilla emmablemma ska bli klar, hon ska sleepa här inatt. vi får väll se hur mycket vi kommer sova men, säkert inte så mycke ;)


måndag


NY TELEFON !
hahahaha nä skojja, fick låna marcus :D
fattar inte allt direkt på den men de är jättekul att smsa med touch screen, jag äg på de nu :]

någon annan än jag ....

som har mycket att göra (A)










och märkt att google har lite kul ibland ;)

hemlig

hihi ciccis blogg äger bara så ni vet / anonym







N-n-n-n-naa...

Vakna i morse av att erika ringde, vi skulle fara till nazistsaken på stan. Fick snabbgöra mig klar litegrann sen for vi dit. Det var hur många som helst som gick runt och demonstrera, även vi då ocks¨å. Dom sa sen att de var ungefär 850st typ som hade gått runt. Bra skeå ! Sen väntade alla på att naziterna skulle komma.. Vi hade ju väntat oss att det skulle vara hur många nassar som helst, men där kom bara några få fjuttiga. Det första dom gjorde var att börja slåss, tur att det var många poliser! 
Nazisterna stod hela tiden i en klunga och försökte sälja tidningar till folk för 40kr, lycka till! ingen hade tagit emot även om de hade varit gratis.. Som någon sa, det var bara slöseri med papper! I över 2 timmar stod nazisterna där och slogs, skrek och blev kastade ägg på!..
Jag tror inte att dom kommer att komma tillbaka hit till skeå nå mer, det gick nog inte så bra för dom att försöka få medlemmar här. Men hade dom väntat sig ett varmt välkomnande så trodde dom helt fel!!!


demonstrationen !

när dom kom

poliser i massor var det!

fight

fight igen, det blev det mer än en gång om jag säger så

the natzis

dom blev inte glada på en av dom som kasta ägg

Dom fick inte fara iväg i fred, massa sprang efter dom. kaos utanför E4

meeer poliser!

Har filmat också, bland annat lite när dom slåss. inte så bra kvalla på filmerna och inte så bra filmat men jag ska försöka lägga in dom. säkert nån som vill se !

hah

hahaha pappa är alltid så snäll :P

Jag: kolla va brun jag har blivit på magen!
Pappa: ja nu har de bränt in i fläsket!

Jag: om jag loggades ut nu så får jag damp...
Pappa: man kan inte få nått man redan har !


Hahahaha

Jag och pappa gör mat..

Pappa: de är ett program jag vill se på tv, är de okej ?
Jag: ja bara jag får sitta vid datorn och äta..
Pappa: ja.
Jag: mamma är ju inte hemma så.
Pappa: exakt men bär ner tallriken innan hon kommer hem!


När katten är borta dansar råttorna på bordet ;)

jap


Bilderbilder

Nu kommer lite bilder från tiden jag inte bloggat, det är lite roligare än att jag ska sitta och berätta allt. Bilder från mobilen kommer sen också.
Hahaha jag har hunnit ha fler än en hårfärg (A) och har lite kortare hår nu..


RSS 2.0